I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] neznamy admin/ zneužitie pravomoci / JB2

Příspěvekod MKx » 07 čer 2026, 10:20

Název tématu [Server / Nick admina]: bolo na servery viac adminov a nik sa nepriznal
Odkaz na Steam profil admina: neni možne to určiť kedže tam bolo viac adminov
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: mal som dostať nevyhodu pri švihadle, simon jenda ma zavolal na vystrel ja som chcel rebelovať a mal som už kupeny hasak a išiel som sa rozbehnuť po simonovi aby som ho zabil a vtedy nejaky admin ktory sa nepriznal ani sa neospravedlnil zneužil svoje prava aby prefackal jendu a tym že ho prefackal simon odskočil a nemohol som ho zabiť.(je to super vidno na deme) kolo 1:8 čas cca 10:00, hned po climbe
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://limewire.com/d/6AkJN#3KwTc9aLBU
„Chytrý se učí z chyb druhých. Hloupý ani z vlastních.“ – Otto von Bismarck
MKx
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené] neznamy admin/ zneužitie pravomoci / JB2

od Rumcajz » 07 čer 2026, 10:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: neznamy admin/ zneužitie pravomoci / JB2

Příspěvekod Knightf » 07 čer 2026, 11:38

Ahoj,

v první řadě bych chtěl zmínit, že jsem se ti přiznal, že jsem to byl já a psal jsem ti to na serveru. Přijde mi zbytečné tu psát, že ti nikdo neodepsal kdo to byl.

Jendu jsem profackoval přesně z důvodu, že neustále chodí k T věznům moc blízko a aby to nedělal.
Bohužel jsi v ten moment na něj vystartoval a chtěl jsi ho zabít,

Takže se omlouvám za blbou schodu náhod, ale opravdu nebylo úmyslem aby jsi ho nezabil ( to by jsi také mohl sám vědět ).

Bohužel neovlivním kdy se T hráč rozhodne rozeběhnout na Simona a tato situace se bohužel stát může.
Knightf
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod MKx » 07 čer 2026, 12:07

Konečne poznam meno admina.

Bohužial kedže si raz kapor, dobby, ekko, darkenzie tažko rozoznať či si admin či nie a kto sa skrýva za tým menom. Našiel som si že si to písal.

Tak či onak si to mohol to vyriešiť inakšie (napr povedať do miku nech tam nechodi) a nemusel si mi tým pokaziť rebeláciu. To už by si za tie roky mohol vedieť.
„Chytrý se učí z chyb druhých. Hloupý ani z vlastních.“ – Otto von Bismarck
MKx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knightf » 07 čer 2026, 12:15

Určitě máš pravdu, že to šlo řešit i jinak. Každopádně jsem to řešil tak, že jsem Jendu profackoval a ty jsi v ten moment po něm rozhodl vyskočit. Tady jsem se ti omluvil.

Nevím co chceš více. Když ti do hlavy nevidím a nevím kdy chceš zaútočit na CT.
Knightf
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod achkare » 08 čer 2026, 17:03

sa len vyhovaras, ako ma ct vediet ze nema chodit blizko k t ked ho prefackujes?
achkare
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 10 čer 2026, 23:27

Demo mi crashuje (toto už Amby pre nové demá opravil).

Admin môže (a mal by) vhodným spôsobom upozorniť, nech sa CT nepribližuje k väzňom, aby sa zabránilo zbytočným vzburám. Zrovna Jenda sa nebezpečne približuje neustále, na čo býva opakovane upozorňovaný. Najvhodnejší spôsob je CT "odgrabnúť". Slap nie je ten správny prostriedok na takéto upozornenie, keďže môže CTčko odhodiť bližšie k väzňom. Úplne rozumiem Tvojej frustrácii, no vlastne podobný efekt by mal aj grab.

Dark nabudúce zvolí vhodnejšiu cestu pre upozornenie chybujúceho CT.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Zpět na Stížnosti na Adminy