• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: TS-VIP roomky
To už i příjde jako kravina 

-
hugomencs - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
letec29 píše:aj ybs om mal crazy napad. Všetky roomky porušit, vyššie postavený by mali trvale roomky ake by chceli admini takisto a ostatný bud dočasné roomky alebo ak by chceli trvale tak by museli napr. zaplatit 1 VIPko a roomku by mali napr. na rok.
Tak v podstate to s tými adminmi a vyššie je dobrý nápad. Lenže to by nebolo asi jednoduché vytvárať nejakú roomku na rok a ešte to prepájať s VIP. Veď vo VIP výhodách je, že si o ňu môže VIP požiadať, nie ??

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Už sa raz (možno 2krát) tak mazali roomky ako je popísané v prvom poste. Vip má právo mať roomku natrvalo, teamspeak sa neprečistí tým že roomku bude mať VIP iba na rok...
Btw ak vám vadí toľko roomiek tak si VIP a súkromné roomky poprípade serverové roomky zatvárajte tak, že zatvoríte tu hlavnú kmeňovú roomku.
Btw ak vám vadí toľko roomiek tak si VIP a súkromné roomky poprípade serverové roomky zatvárajte tak, že zatvoríte tu hlavnú kmeňovú roomku.
-
Kani89 - Amatér
Jak říká Kani, možnost VIP roomky je jedna z výhod kterou získáte při koupi VIP na TS, každý si to zaplatil tudíž mu pak těžko room smažeme. 
e. by BéHá: To som prvý písal ja!

e. by BéHá: To som prvý písal ja!

-
PraBz
Iba dodavam:
2x som pisal vedeniu, že by som potreboval nutne VIP roomku. raz vedenie, raz šerif. Za pol dna mi nikto neodpisal a dalej si hrali gathery.
Ja len aby sa vedelo. Davam lock.
e Kinder: mne si nepsal, proto to tak trvalo xDD
2x som pisal vedeniu, že by som potreboval nutne VIP roomku. raz vedenie, raz šerif. Za pol dna mi nikto neodpisal a dalej si hrali gathery.
Ja len aby sa vedelo. Davam lock.

e Kinder: mne si nepsal, proto to tak trvalo xDD

-
letec29 - Spamerův sluha
• Stránka 2 z 2 • 1, 2