• Stránka 1 z 1
hl.exe neodpovídá
Ahoj lidičky,už se mi po 2 stalo že když se chci připojit na server (jakýkoli) tak mi to naběhne do půlky a program hl.exe neodpovídá.Zkoušel sem reinstall a nic,jediný normální věc co mě napadla udělat downgrate (dát jiný Half-Life)
tato věc se mi stala asi na začátku prázdnin a vyřešil sem to cca po měsíci a tak že sám nevim.
Asi by jste chtěli vědět jak se mi to stalo:Buglo se mi Steam ID a kamarád mi poslal half-life který by to měl vyřešit ale naopak mi to uplně dojebal
tato věc se mi stala asi na začátku prázdnin a vyřešil sem to cca po měsíci a tak že sám nevim.
Asi by jste chtěli vědět jak se mi to stalo:Buglo se mi Steam ID a kamarád mi poslal half-life který by to měl vyřešit ale naopak mi to uplně dojebal

Motor v duši,benzín v krvi!
-
OpMajjZ - Zkušený
hl.exe neodpovídá
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: hl.exe neodpovídá
To dělá i mně. Když počkám tak to naběhne, ale když kliknu neodesílat tak se to bugne.

-
jenxa - Pokročilý
Takze kdyz mi to nabehne do pulky a pockam pojede to?ja tam zadne neodesilat nemam.
-
OpMajjZ - Zkušený
no já udělal ten downgrade a šlape to
And the end of story
Bývalý SA,Admin, FB správce
Bývalý SA,Admin, FB správce
-
TiTaaN - Pokročilý
Opmiku urob downgrade podla tohot navodu: http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... ate-reseni
A malo by ti to ist ako nové
A malo by ti to ist ako nové

CS Support
-
jns - Mistr
TiTaaN píše:no já udělal ten downgrade a šlape to
Nevím proč píšeš že ti to šlape když se ti to ani nestalo

jns:downgrade nepomůže dělal sem ho asi 4578754898748947874185748x
e TiTaaN: děláš si prdel?!

-
OpMajjZ - Zkušený
Skus dat na steame an csko pravym- vlastnosti- mistni soubory- overit inttegritu medzipameti hry a počkaj an stiahnutie cska a nasledne ak je treba sprav downgrade.

-
letec29 - Spamerův sluha
OpMajjZ píše:Ahoj lidičky,už se mi po 2 stalo že když se chci připojit na server (jakýkoli) tak mi to naběhne do půlky a program hl.exe neodpovídá.Zkoušel sem reinstall a nic,jediný normální věc co mě napadla udělat downgrate (dát jiný Half-Life)
Ten kamarád byl najebaný TiTaaN, že?:D
-
Hambovi - Zkušený
Hambiku tytan to nebyl
letče jak si mi poradil to sem udělal a už to CS vůbec nezapnu hodí mi to error,vím že to je nějaký pojebaný ale udělám downgrade aby si mohl zahrát

letče jak si mi poradil to sem udělal a už to CS vůbec nezapnu hodí mi to error,vím že to je nějaký pojebaný ale udělám downgrade aby si mohl zahrát

-
OpMajjZ - Zkušený
letec29 píše:Aky error?
nevím přesně ale hodilo to error a klikyháky.
Ale to už nebudu řešit protože to šlape,udělal sem to co napsal letec a zatím bez problému tudíž prosím o LOCK
-
OpMajjZ - Zkušený
z důvodu takového, že si pán opmik přeje lock, tak mu vyhovím, neboť by mě zmlátil 
LOCK
e TiT: asi dám UNLOCK aby tě zmátil!
tobě se v nemocnici s těma sestřičkama nelíbilo? 

LOCK
e TiT: asi dám UNLOCK aby tě zmátil!

-
Hambovi - Zkušený
• Stránka 1 z 1