• Stránka 1 z 1
GS/warning
Zdravím (vím že sem suport a mněl bych to vědět sám)
normálně hraju na Gamesites serverech např hns hraju asi 1 minutu a lagne mi to WANING conect problem červěné v rohu to svítí v pravo.
ale když např hraju gather tak hraju normál i na jiných serverech kromně gamesites jen na GS serverech všude nevíte proč??
děkuji.
normálně hraju na Gamesites serverech např hns hraju asi 1 minutu a lagne mi to WANING conect problem červěné v rohu to svítí v pravo.
ale když např hraju gather tak hraju normál i na jiných serverech kromně gamesites jen na GS serverech všude nevíte proč??
děkuji.
-
NeweR - Kolemjdoucí
GS/warning
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GS/warning
Ahoj, taktiez sa mi to niekedy stane, ale po 4-5 sekundach to zmizne... Riesi sa to aj v tomto topicu, skus nieco napisat tam.
Inak na vyriesenie tohto problemu potrebujes proste rychlejsi net, taktiez na nasej dedine nemame bohvieco a obcas to spravi, ale stale to staci na CS...
Popripade skus do console rozne prikazy ako su napr. fps max 100 a tieto vecicky, ked si supporter mal by si to vediet.. 
Topic ----> [url]http://www.gamesites.cz/Forum/new/#viewtopic.php?f=42&p=122075#p122075[/url]
Inak na vyriesenie tohto problemu potrebujes proste rychlejsi net, taktiez na nasej dedine nemame bohvieco a obcas to spravi, ale stale to staci na CS...

Topic ----> [url]http://www.gamesites.cz/Forum/new/#viewtopic.php?f=42&p=122075#p122075[/url]
Rok a pol som verne slúžil tomuto portálu. Viac, ako 1000 hodín som tu odohral a mám tu krásne spomienky.
Život ide ďalej a ja tiež a sľubujem, že sa raz vrátim! ^^
Vaše názory na mňa, si nechajte pre seba.
Život ide ďalej a ja tiež a sľubujem, že sa raz vrátim! ^^
Vaše názory na mňa, si nechajte pre seba.

-
mirikk555 - Pokročilý
Re: GS/warning
fps atd.. mám nastavené dobré..uvidím jestli to zítra pujde normal.
-
NeweR - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1