• Stránka 1 z 1
Steam cs 1.6 -Problém
zdravím všechny zakoupil sem si steam cs 1.6 ale když chci hru spustit objeví se toto:

pokud by ste někdo věděl co stím budu vděčnej skoušel se už skoro všechno : vypnout antivirák,vymazat appcache, odinstaloval sem všechnz programy který sou napsaný na support steamu ale pořád mi to hází tuto hlášku.
Díky za radu všem

pokud by ste někdo věděl co stím budu vděčnej skoušel se už skoro všechno : vypnout antivirák,vymazat appcache, odinstaloval sem všechnz programy který sou napsaný na support steamu ale pořád mi to hází tuto hlášku.
Díky za radu všem
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Steam cs 1.6 -Problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam cs 1.6 -Problém
reinstaluj CSko
BYL_JSEM_TU_ADMIN
Bývalý: JB , Furien , Fun , KNIFE, DM, Public , CS Support
# # Pravidlo č. 1.) TukyeSpiN má vždy pravdu !
# # Pravidlo č. 2.) V případe, že TukyeSpiN pravdu nemá, automaticky platí pravidlo č.1 !
Admin since 31.8.2012 to 12.5.2015
Bývalý: JB , Furien , Fun , KNIFE, DM, Public , CS Support
# # Pravidlo č. 1.) TukyeSpiN má vždy pravdu !
# # Pravidlo č. 2.) V případe, že TukyeSpiN pravdu nemá, automaticky platí pravidlo č.1 !
Admin since 31.8.2012 to 12.5.2015
-
TukyeSpiN - Zkušený
Pouze musím zkopírovat !! reinstaluj CSko
Měl jsem stejný problém bud v klidu pokud ti to nepujde tak kontaktuj Supporta na Ts3
Měl jsem stejný problém bud v klidu pokud ti to nepujde tak kontaktuj Supporta na Ts3

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
to už sem taky zkoušel a mohl by ste mi pls někdo říct kde to supportera seženu nemo nick nebo něco? díky
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Napoj se na ts.gamesites.cz a většinou mají za jménem napsané [CS support]. Mají modrou ikonku s otazníkem.

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Čauko, no skusil by som toto:
Otvor si STEAM, daj knihovna, na csko klikni pravym, daj vlastnosti, daj mistni soubory a daj overit integritu medzipameti hry a potom ak je treba urob downgrade.
Popripade napiš tu alebo na TS.
Otvor si STEAM, daj knihovna, na csko klikni pravym, daj vlastnosti, daj mistni soubory a daj overit integritu medzipameti hry a potom ak je treba urob downgrade.
Popripade napiš tu alebo na TS.

-
letec29 - Spamerův sluha
problém stále nevyřešen skoušel sem všechno ale pořád stejná chyba
asi už na to kašlu a už si prostě na steam nic kupovat nebudu
ale díky za rady

-
Quick - Profesionál
• Stránka 1 z 1