• Stránka 1 z 1
LikeaBoss/Peklo
Chtěl bych požádat o Unban.
Unique ID: hafqiB7zKSWE0J80l2sGuBYnl8c=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <14:37:40> You are banned temporarily. Reason: "Nadavky do rodiny, demence"
Try again in 23:47:30
Popis situace:Chtěli jsme hrát gether a vybirali jsme si týmy a Peklo řek toho neber ma blby hlas a já řekl jako tvoje babka.
A nevím proč jsem dostal tak dlouho ten Ban.
Unique ID: hafqiB7zKSWE0J80l2sGuBYnl8c=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <14:37:40> You are banned temporarily. Reason: "Nadavky do rodiny, demence"
Try again in 23:47:30
Popis situace:Chtěli jsme hrát gether a vybirali jsme si týmy a Peklo řek toho neber ma blby hlas a já řekl jako tvoje babka.
A nevím proč jsem dostal tak dlouho ten Ban.
Admin: All Public
and All Jiné

-
LikeaBosss - Amatér
LikeaBoss/Peklo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: LikeaBoss/Peklo
Situace začla tak, že jsme šly hrát gather, ale ty si otvíráš pusu na každém gatheru, podle hlasu jsem usoudil že ti je 13 let atp, a já takové do týmu nechci protože sámi neznají mapu tak jak si ji neznal včera , řekneš mí že je v budce a tohle tolerovat nebudu, tak jsem řekl neber ho má špatný hlas s propanem sem si psal na steamu ať ho nebere že vím kdo to je, ale on mi řekne: Tak jak tvoje babka, a ještě to zopakoval Tohle je konec me odpovědi .
S pozdravem Pekloo
S pozdravem Pekloo
-
Peklooo - Amatér
LikeaBoss píše:A ještě jedna věc to zopakoval někdo jiný!
Zopakoval si to ty, a proč na tak dlouho? Do moji rodiny se nikdo navážet nebude .
-
Peklooo - Amatér
Aha a to je nějaké Boos pravidlo že se do tvojí rodiny nebude nikdo navážet? Můžeš mi říct proč jsi mi to nedal třeba na hodinu???
and All Jiné

-
LikeaBosss - Amatér
LikeaBoss píše:Aha a to je nějaké Boos pravidlo že se do tvojí rodiny nebude nikdo navážet? Můžeš mi říct proč jsi mi to nedal třeba na hodinu???
Děláš si ze mě srandu?!
-
Peklooo - Amatér
Sorry já to napsal blbě
Že řeknu jako tvoje babka. A za to mi dáš ban na 24hod. Tohle je nějake boss pravidlo dávat na 24 hod Ban protože řeknu Jako tvoje babka ???

and All Jiné

-
LikeaBosss - Amatér
LikeaBoss píše:Sorry já to napsal blběŽe řeknu jako tvoje babka. A za to mi dáš ban na 24hod. Tohle je nějake boss pravidlo dávat na 24 hod Ban protože řeknu Jako tvoje babka ???
je to nadávka do rodiny a já to nebudu tolerovat od malého kluka který si má hrát na písku a ne na TS .
-
Peklooo - Amatér
ban je neprimerane dlhy, na to co povedal. mas unban, nabuduce si blbe pripomienky nechaj pre seba.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku