• Stránka 1 z 1
Proč lockujete věci, které jsou pravdivé ?
Miloooo tady založí příspěvek, které je 100 procentně pravdivé a vy mu to radši zamknete, protože vidíte, že s nim lidi souhlasí ? Připadám si tady jako v politice, tady to není vůbec jiné. Blazoon byl jeden z nejlepších adminů, jako jeden z mála adminu chodil na server a dělal to co měl, že kvuli nějakého ''retarda'' ztratil nervy, to se stane každému. Jde vidět ta vaše logika, kvůli jednoho člověka radši ztratíte a potrestáte 10 lidi.
Jenom takový menčí dodatek k tomu co se teď děje na JB1. Pokuď hráč Nerwiq někdy dostane práva na JB1, přestanu tam hrát a myslím že nebudu jediný, ale to je asi zbytečne tu psát, jelikož jak jwsem tu zmínil, radši si necháte 1 a ztratíte 10 lidí
Jenom takový menčí dodatek k tomu co se teď děje na JB1. Pokuď hráč Nerwiq někdy dostane práva na JB1, přestanu tam hrát a myslím že nebudu jediný, ale to je asi zbytečne tu psát, jelikož jak jwsem tu zmínil, radši si necháte 1 a ztratíte 10 lidí

„ ''To,že nedostanete vždy,co chcete,je někdy obrovské štěstí.'' by Dalajlama “
-
LogiGG - Pokročilý
Proč lockujete věci, které jsou pravdivé ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Proč lockujete věci, které jsou pravdivé ?

Pokuď hráč Nerwiq někdy dostane práva na JB1, přestanu tam hrát a myslím že nebudu jediný
Pokud kvůli jednomu chudákovi bys přestal hrát tak to je aspon pro mě blbost...
Blazoon měl aspon velkou aktivitu na serveru narozdíl od jiných adminů (Např. pajtekk který tam dorazí parkrat do tydne)
Bohužel tento topic (nebo muj prispevek) bude smazan nebo upraven,protože někomu se nebude líbit
čus
-
Silenth - Pokročilý
Pozri sa, môj topic hneď dostal lock, aj keď to je voľná debata. Len preto, že to je pravda a niekomu sa to nepáčilo.
Ale tak proti gustu, žiaden dišputát.
Keď chcú HSA viesť svoje serveri takouto formou, plnou nenávisti a osočovania medzi hráčmi, tak ďakujem, že ste mi odobrali TITUL cs1.6 admin...
Niečoho takého by som aj taK NECHCEL BYŤ SÚČASŤOU...
Ale tak proti gustu, žiaden dišputát.
Keď chcú HSA viesť svoje serveri takouto formou, plnou nenávisti a osočovania medzi hráčmi, tak ďakujem, že ste mi odobrali TITUL cs1.6 admin...

-
miloooooo - Amatér
Smutna je situace na JB1. Me zarazila tato Aweeho veta:
"Nerwiq a jemu podobní jsou pro portál spásou."
Takovou spasu bych radeji zazit nechtel, na serveru bohate staci jeden takovy, co kvuli vidine statusu CS 1.6 Admin nevaha vlezt i do toho nejposlednejsiho adminskeho pozadi. Kvalitni hraci, jako jsou Blazoon a milooooo, kteri zvedaji kvalitu serveru a kvuli kterym si na serveru kazdy rad znova zahraje, jsou pak nesmyslne trestani a deptani pro vyjadreni vlastniho nazoru, ktery nekomu neni po chuti. No, pak tam zbydou ti, kteri jsou nekym oznacovani jako spasa
"Nerwiq a jemu podobní jsou pro portál spásou."
Takovou spasu bych radeji zazit nechtel, na serveru bohate staci jeden takovy, co kvuli vidine statusu CS 1.6 Admin nevaha vlezt i do toho nejposlednejsiho adminskeho pozadi. Kvalitni hraci, jako jsou Blazoon a milooooo, kteri zvedaji kvalitu serveru a kvuli kterym si na serveru kazdy rad znova zahraje, jsou pak nesmyslne trestani a deptani pro vyjadreni vlastniho nazoru, ktery nekomu neni po chuti. No, pak tam zbydou ti, kteri jsou nekym oznacovani jako spasa

-
Maxipes - CS 1.6 Admin
btw, proč teda nerwiq nemá práva když je takovou "spásou" ? -.-
-
Silenth - Pokročilý
Co dokážete tím, že si tu navzájem vyměníte názory? Vůbec nic...Jak awee rozhodnul, tak tak bude... 

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Silenth píše:btw, proč teda nerwiq nemá práva když je takovou "spásou" ? -.-
prečo ? pretože ak by dostal CS 1,6 admin tak by dostal to čo chcel a už by spásou nebol ..
btw. keď sme pri nerwiqovi tak aj ja som bol viac než 2 roky admin na GS a prišiel nerwiq to a to a to a za neho mi vzali práva.
Adminom na GS od 1.6.2011 do 1.12.2014
-
Matul - Zkušený
LogiGG píše:Pokuď hráč Nerwiq někdy dostane práva na JB1, přestanu tam hrát
Super!
Minulý topic jsem zamkl, protože porušoval všeobecná pravidla. Tento zamknu ze stejného důvodu.
Admin Blazoon přišel o práva POUZE svoji vinou, když na serveru porušoval pravidla a zneužíval práva!
LOCK
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1