• Stránka 1 z 1
JailBreak Bany
Ahoj chtěl jsem se jen zeptat proč se začínají čím dál tím víc snižovat bany ?? Dříve se za FK dával ban na 8 hodin dnes se dává jen na 2 hodiny a to není je u FK např. za no mic býval ban na 4 hodiny dnes jen 15 min ??? Tak to je jasné někdo si může říct tak co jdu k CT dám si nějaké FK a za 3 hodiny se vrátím. Dřív by se mohl vrátit až za 10 hodin tak si to hned rozmyslel jestli něco udělá nebo ne. Dnes to taky tak vypadá kde kdo jde k CT a jsou jen MFK/FK , Hraní si, No mic apd.
Tak tohle mi příjde nejvíc ujetá věc co mohl GS udělat snížit čas banů. To je můj osobní názor na tuhle věc
.
Tak tohle mi příjde nejvíc ujetá věc co mohl GS udělat snížit čas banů. To je můj osobní názor na tuhle věc

-
Dusanek123 - Pokročilý
JailBreak Bany
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak Bany
Viděl jsme , že dávali bany za fk na den a mfk skoro vždy na týden. 

-
BrainAxt - Amatér
Představ si to, žebys dal třeba 10ti lidem ban za FK na 8 hodin...moc lidí bys tam asi neměl co?
Snižovalo se to, aby lidi měli po banu ještě chut hrát...

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Symbio píše:Představ si to, žebys dal třeba 10ti lidem ban za FK na 8 hodin...moc lidí bys tam asi neměl co?Snižovalo se to, aby lidi měli po banu ještě chut hrát...
Nebylo by lepší nechat delší bany,lidi by už aspon nedělali blbosti a hrali normalne,když dáte ban na 15 minut tak si myslíte že ten člověk se napraví?

-
Silenth - Pokročilý
Každý si banoval na jak dlouho chce. Teď mají admini předurčené délky času k různým prohřeškům.

-
Dio - Pokročilý
Dusanek123 píše:Ahoj chtěl jsem se jen zeptat proč se začínají čím dál tím víc snižovat bany ??
Protože se tak Vedení portálu rozhodlo. Věříme, že každý hráč má právo se polepšit.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1