• Stránka 1 z 1
Torrent
Potřeboval bych pomoc ohledně torrentu. Pokusil jsem se stáhnout jednu hru (zkoušel jsem více torrentů),ale u všech sem měl "připojování k peerum" nebo "hledání peeru" (čekal jsem nějakou dobu, ale tak po hodině se to vůbec nehnulo. Potřeboval bych radu jestli to je chyba toho "stahovače (nevím jak to mam jinak nazvat)" nebo torrentu přes který to stahuju.
Popřípadě odkaz na stránku jak ten problém vyřešit.
Děkuju
Popřípadě odkaz na stránku jak ten problém vyřešit.
Děkuju
-
exit - Kolemjdoucí
Re: Torrent
Za 1 skontroluj či ma torrent seed....Ak má a aj tak nefunguje.. daj si najnovší utorrent a povol ho vo Firewall....
-
Macho - Kolemjdoucí
Macho píše:Za 1 skontroluj či ma torrent seed....Ak má a aj tak nefunguje.. daj si najnovší utorrent a povol ho vo Firewall....
Ty si mi ale aký šikovný Admin, hra nemá seed ale aj tak, keď povolí program v firewalle, tak mu to pôjde Bullshit
-
Barta - Amatér
Nepochopil si moju odpoveď.......Ak nema seed a up. nedokoncil svoj seed tak može stahovať aj rok ako sa to u torrentou stáva...Nepovedal som že ak nemá seed a povolí ju vo Firewall tak mu to pojde...Resp. ak nemá seed tak sa nie je čomu čudovať že mu to nestahuje .. preto som písal že:Ak má a aj tak nefunguje.. daj si najnovší utorrent a povol ho vo Firewall btw: niektoré krásne PC sú také že ak nepovolíš (utorrent,bittorrent a pod. vo firewall tak nepoju a robia iba to čo napísal) mal som to rovnaké..
-
Macho - Kolemjdoucí
Prostě když ti to píše že hra nemá seed- to znamená, že nikdo, kdo sdílí tento celý torent, není připojen, tudíž od něj nemůžeš stahovat. V téhle chvíli se ti stahují pouze peery, které ještě nemáš (ovšem opět za předpokladu že je někdo sdílí)

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
Skus si stiahnuť BitTorent je to lepšie aspon podla mňa ja ho mám a som s nim spokojny 

-
JKJK123 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1