• Stránka 1 z 1
trIpLEX
Obsah topicu:zdravím včera jsem na vašem TS serveru dostal ban za neaké obcházení banu od Systému znám se totiž s adminem Hambem tak jsem za ním šel,
Vaše Unique ID na TS: wat?:D tomudle nerozumím na TSko vůbec nechodím ale vůbec takže nevím
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <13:50:13> You are banned temporarily. Reason: "Detekce obchazeni banu"
Try again in 20d 06:22:26
Popis situace: poprosil bych unban,nebo jak se schodnete,ale já jsem nikdy na vašem TS serveru předtím nebyl asi 1,krásný zbytek dne přeje LEX (trIpLEX)
Vaše Unique ID na TS: wat?:D tomudle nerozumím na TSko vůbec nechodím ale vůbec takže nevím

Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <13:50:13> You are banned temporarily. Reason: "Detekce obchazeni banu"
Try again in 20d 06:22:26
Popis situace: poprosil bych unban,nebo jak se schodnete,ale já jsem nikdy na vašem TS serveru předtím nebyl asi 1,krásný zbytek dne přeje LEX (trIpLEX)

NEŘVY PANE BOŽE KLIDNĚ MI ŘÍKEJ TRIPE! ANO LUBÍM JEBAŤ A TO JE MOJ PROBLEM
-
Tresk - Kolemjdoucí
Re: trIpLEX
A ja jsem Jezis...
ban zustava, jedna se o obchazeni banu a to jak na TS, tak i tu na webu, kde te opet banuji.
Lock.
ban zustava, jedna se o obchazeni banu a to jak na TS, tak i tu na webu, kde te opet banuji.
Lock.

- KiNdErMaN
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku