• Stránka 1 z 1
JailBreaky upadají :(
Ahoj podle mě nejsem první a nejsem ani poslední člověk co si všiml, že JailBreak servery začínají upadat. Dnes jsem si chtěl jít jenom tak si v klidu zahrát na JailBreak 2. Připojím se do hry a potom i k CT. Je nás 7 Ct a teď byl jsem jediný kdo si bral simona. Jakmile jsem umřel tak si nikdo nebral simona podle mě to bylo i pro to, že tam 3 ct neměli mikrofón. Tak jdeme dál co se dělo když jsem byl Dead. Ct si hráli, Skákali si, dávali FK. Tak jsem si řekl, že mě již nemůže už nic překvapit. Zase chyba jedno CT házelo Terroristům zbraně, Terroristé dávali TK (auten, dělem).
Nevím čím to je, že JailBreak takto upadá. Třeba to je tím, že tam hraje více mladších lidí, nedostatkem adminů, krátkými bany. Podle mě je to podle věku + délkami banů dříve (cca. 3-4 roky zpět) JB byl nejoblíbenější server. Důvod 1.Hráli tam lidi z vyšší inteligencí než dnes, Bany byly delší tak lidi si rozmysleli jestli dát kill nebo ne a nejdůležitější věc byli tam neustále admini. To né, že by jsem chtěl urážet nebo pomlouvat admini vím že mají teď toho dost ale když se podívám na web vidím tam jen 5 z 15 adminů co chodí na JB. Podle mě je to k pláči 5 z 15 adminů chodí na jb.
Na Gamesites jsem začal hrávat z toho důvodu, že jsem viděl klidné lidi a normální hru.
Ovšem by jsem chtěl znát i váš názor ať už jste admin nebo hráč. Píšu to jsem z toho důvodu, že chci vědět i názor ostatních.
Související článek: new/#viewtopic.php?f=47&t=23080
Nevím čím to je, že JailBreak takto upadá. Třeba to je tím, že tam hraje více mladších lidí, nedostatkem adminů, krátkými bany. Podle mě je to podle věku + délkami banů dříve (cca. 3-4 roky zpět) JB byl nejoblíbenější server. Důvod 1.Hráli tam lidi z vyšší inteligencí než dnes, Bany byly delší tak lidi si rozmysleli jestli dát kill nebo ne a nejdůležitější věc byli tam neustále admini. To né, že by jsem chtěl urážet nebo pomlouvat admini vím že mají teď toho dost ale když se podívám na web vidím tam jen 5 z 15 adminů co chodí na JB. Podle mě je to k pláči 5 z 15 adminů chodí na jb.
Na Gamesites jsem začal hrávat z toho důvodu, že jsem viděl klidné lidi a normální hru.
Ovšem by jsem chtěl znát i váš názor ať už jste admin nebo hráč. Píšu to jsem z toho důvodu, že chci vědět i názor ostatních.
Související článek: new/#viewtopic.php?f=47&t=23080
-
Dusanek123 - Pokročilý
JailBreaky upadají :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreaky upadají :(
Co si budem povídat.. když si chci zahrát jb, tak to si vždy musím počkat na takovou 3. hodinu po půlnoci, pak už to je celkem ok. 

-
kuk - Mistr
oba dva máte pravdu
A přesně kuli TK,MFK,FK,FA jsem přestal hrát JailBreak 6 a vubec celí cs 1.6.
Admini to trestají jednou hodinou to rovnou je nemusí banovat vubec stejn ě se za tu hodinu napojí znova a budou dávat MFK,FK
Neřeknu když dá někdo omylem FK ale když někdo háže gunny T (věznum) zato bych dával perma ban.
Sice bych měl asi 30 perma banu ale pomohlo by to..

A přesně kuli TK,MFK,FK,FA jsem přestal hrát JailBreak 6 a vubec celí cs 1.6.

Admini to trestají jednou hodinou to rovnou je nemusí banovat vubec stejn ě se za tu hodinu napojí znova a budou dávat MFK,FK

Neřeknu když dá někdo omylem FK ale když někdo háže gunny T (věznum) zato bych dával perma ban.
Sice bych měl asi 30 perma banu ale pomohlo by to..

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
Co k tomu dodat, jen popřát pevné nervy dvěma HLSA, kteří to mají vše zvládat. 

-
PoldasQweek - Mistr
Myslím si že táto debata nevedie nikam. Vždy sa našli hráči, ktorí porušovali pravidlá. Koniec koncov, je to len prejav ich inteligencie. Bany sú na mieste tak ako majú byť. AMEN
-
Staryjanko - Kazatelův učeň
Délka banů je zdůvodněná.. jbs se snaží bejt v takové kondici jako nikdy jindy nebyli ale je tam potřeba admin, jelikož tam hraji lidé kteří jsou věkově trochu jinde než by se od takového modu čekalo a proto dělají nerozvážná rozhodnutí a blbosti = FKs atd.. jinak se všichni snaží dělat to nejlepší pro chod jb serverů..
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
Snažíme se, jak to jen jde..ale tím, že máme ted více serverů na starosti, to je težší
Jak pro koho, já JB střídám jak chcu, někdy JB5, někdy JB1 atd.Samozřejmě i podle mě to upadlo, jak jsem začínal tak to bylo úplně luxusní, furt jsem tam byl a ted? Jsem tam furt, ale s "nechutí".Nemůžeme zakázat hrát dětem na serverech, ale někdy mě fakt s prominutím se*ou, jak si myslí, že můžou co chcou.

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Prazdniny sa skoncili 

Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
Presne tak jak píšeš,na Jailbreak serveroch to už ide pomalíčký dole vodou nenarážam tim na to,že jailbreak servery su zle spravene..proste ta dnešna generácia deciek to je fakt v prdeli
Takže kto si chce zahrat JB tak jedine na 1čke.. a možno aj 2ka zbytok kidds.A je mi to dosť ľuto pretože normálni ľudia si chcú zahrať ale decka rozmaznané im tam robia nervy a zbytočne davajú FreeKill's a potom ked sa naročí demo pojde to na forum dotyční dostane ban tak potom tu fňuka že to hral jeho brat...to už je vrchol drzosti a myslím si že väčšina z nás sa nad tym len zasmeje 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Komunita se mění, měnit bude a tak to prostě chodí.. nám nezbývá než hlídat aby se hrálo jak má a aby si všichni hru užili. Tento topic slouží už jenom jako flame nic nového tu nenajdeš.. admini dělají co mohou aby chod serverů šlapal + - jak má a zato že se změnila komunita na takovou jako máš nyní zato může asi osud. LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1