• Stránka 1 z 1
ANDROID/kod911
CC, mam taky problem, ze ked stahujem hru Middle Manager of Justice a ked uz chyba len par Mb aby stialo, tak vypise ze chyba kod 911 ci co. Pls pomozte mi!
Mam misto na disku, vsetko mam Ok, ale toto vypise
Mam misto na disku, vsetko mam Ok, ale toto vypise

-
lcboss - Profesionál
ANDROID/kod911
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ANDROID/kod911
To 911 si robis srandu to je cislo na celosvetovu policii... Napis presne co pise ..
-
GstraFe - Zkušený
No, neviem skade berieš ze je to celosvetova policia, skus pozriet tuto
: http://en.m.wikipedia.org/wiki/911
A nie, na forume si nerobim srandu
Uz sa mi nechce stahovat zase, pri nasej wifine to ide pomaly, proste vypise " chyba pri stahovani, (kod 911)" tak nejak

A nie, na forume si nerobim srandu

Uz sa mi nechce stahovat zase, pri nasej wifine to ide pomaly, proste vypise " chyba pri stahovani, (kod 911)" tak nejak

-
lcboss - Profesionál
Nwm preco vymazali odkaz na SS, ale tu je, a dufam ze nevymazu: http://postimg.org/image/vwi2y702p/

-
lcboss - Profesionál
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Ale ja poznam apkmania, ved stade stahujem full v a hacky
Ale ja by som chcel stahovat aj cez google play. Inac aj ked chcem nainstalovat gta III tak mi vypise takisto error(ale uz pri stiahnutej appke, pri dodatocnom downloade)
Je problem s tabletom? Alebo android?

-
lcboss - Profesionál
lcboss píše:Ale ja poznam apkmania, ved stade stahujem full v a hackyAle ja by som chcel stahovat aj cez google play. Inac aj ked chcem nainstalovat gta III tak mi vypise takisto error(ale uz pri stiahnutej appke, pri dodatocnom downloade)
Android no

-
Scorpy - Mistr
Když jsem hledal na netu, našel jsem zmínky pouze o tom, že se jedná o problém s úložným prostorem. Např. jak se ti problém může stát.: Interní volná paměť: 85MB, SD karta volný 450MB. Program na stažení má 80 MB.
Ačkoli sice máš interní paměť volnou, systém ti nedovolí stáhnout obsah přímo na SD kartu, pokud to neumíš nějak obejít v google play... Systém nedovolí stahovat a instalovat pokud by interní paměť měla mít méně jak cca 20MB volného místa. - nutno pro běh systému, cache, dočasné soubory a jiný ptákoviny.
Ačkoli sice máš interní paměť volnou, systém ti nedovolí stáhnout obsah přímo na SD kartu, pokud to neumíš nějak obejít v google play... Systém nedovolí stahovat a instalovat pokud by interní paměť měla mít méně jak cca 20MB volného místa. - nutno pro běh systému, cache, dočasné soubory a jiný ptákoviny.

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
Ziadna odpoved. Lock!
-
GstraFe - Zkušený
• Stránka 1 z 1