• Stránka 1 z 1
Potrebujem pomôcť.
Zdravím Vás, chcem sa spýtať : Dnes mi začalo blbnúť csko, zapol som ho bez problémov, chcel som sa napojiť cez Favorites na zombie server, no nemal som ho tam. Včera, večer som ho ešte mal no dnes už nie.Tak, som sa ho snažil si uložiť vo favorites ale ani to nešlo. Vôbec mi ho nevedlo uložiť ani po reinstall. Tak som si si ho vymazal (aj s valve ) ešte raz naištaloval, ale zas mám ten istý problém. Cez konzolu sa napojím na server normálne ale nie a nie dať sa uložiť do favorites , neviete ako sa dá tento problém odstrániť po prípade vyriesiť ?
A ešte by som chcel vedieť ,že keď som sa napojím na zombie mini 1, tak som si aktivoval vip ale lvl mi nezostal vôbec, to je bežné ? Keď si ho aktivujem znova ,kvôli novému csku,že sa mi vymažú lvli ,pretože pred tým som mal síce len 65 ale teraz mám 1.
Ďakujem, za rady vopred.
A ešte by som chcel vedieť ,že keď som sa napojím na zombie mini 1, tak som si aktivoval vip ale lvl mi nezostal vôbec, to je bežné ? Keď si ho aktivujem znova ,kvôli novému csku,že sa mi vymažú lvli ,pretože pred tým som mal síce len 65 ale teraz mám 1.
Ďakujem, za rady vopred.
- pikassoo
- Kolemjdoucí
Potrebujem pomôcť.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Potrebujem pomôcť.
Kup si steam alebo si stiahni cs:gs z webu http://www.gamesites.cz/Downloads/zobra ... -non-steam
A tie leveli to je bežne mal som to aj ja na BB
A tie leveli to je bežne mal som to aj ja na BB

-
triska - Drbna
Jo když si koupíš steam tak ti to určitě pomůže
-
gaamer3 - Pokročilý
Myslím si že áno 

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Zdarec
Levely máš zmazané z dôvodu, že si nonsteamer, preinštalovanim CSka sa ti zmenil zakladny udaj - SID - Steam ID/valve id/ na ktorom si mal uložené všetky XP, leveli, body, rank atp. Takže level sa ti na ZM už nevráti, ale problem vyriešiť spominanim zakúpenim originalnej hry CSka aka Steamu.
A čo sa týka problemu s favourits, stiahni si CSko odtialto ako písali uživatelia nadomnou, to by malo problem vyriešiť.
Levely máš zmazané z dôvodu, že si nonsteamer, preinštalovanim CSka sa ti zmenil zakladny udaj - SID - Steam ID/valve id/ na ktorom si mal uložené všetky XP, leveli, body, rank atp. Takže level sa ti na ZM už nevráti, ale problem vyriešiť spominanim zakúpenim originalnej hry CSka aka Steamu.
A čo sa týka problemu s favourits, stiahni si CSko odtialto ako písali uživatelia nadomnou, to by malo problem vyriešiť.

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
skus si kupiť steam potom ti to pôjde bez najmenšieho problému 

-
SemWhy - Pokročilý
Máš DIP(Dinamickou IP adresu) --> řešní: Koupě steamu
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
s tým som sa stretol aj ja ked som hrával Pokemod ešte ako NonSteam hráč,mal som DIP (dynamickú ip) a mam som VALVE_ID: takže už ani neviem ako som to vyriešil..Myslím že som si stiahol patch42 a šlo to,potom som si zakúpil steam.Napíš mi SS na webe a pošlem ti odkaz kde si ho stiahneš 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
riešienie Steam.... 

-
An0n1m - Pokročilý
steam za 7 eur nebo kolik...koupil jsem si a nelituju
navíc se můžeš zlepšovat a dotáhnout to do nějaké party v nějaké české nebo zahraniční lize
1.6 never die

-
Mrazone - Amatér
Je aj ine riesenie ako steam:
Nainstaluj si verziu CS s protokolom 48 - to je verzia 42 a vyssia. Ta generuje ID podla hardwaru, cize podla tvojho PC, nie podla IP. Takze v tomto pripade DIP nie je prekazkou. Ale steam je najlepsia moznost.
Nainstaluj si verziu CS s protokolom 48 - to je verzia 42 a vyssia. Ta generuje ID podla hardwaru, cize podla tvojho PC, nie podla IP. Takze v tomto pripade DIP nie je prekazkou. Ale steam je najlepsia moznost.
-
JeaR - Pokročilý
• Stránka 1 z 1