• Stránka 1 z 2 • 1, 2
New pc 2
Ahoj
už minule jsem tu psál , že bych chtěl poskládat PC na hry
) No nakonec jsem se na to vysral , ale teď bych ho bral na 99,99%
......Tak bych byl rád kdyby jste mi někdo poskládali PC v cenně 15-16500 Kč....
mmmm....chtěl bych aby to bylo z CZC potom , aby to bylo na intel a NVIDIA
Chtěl bych na tom hrát hry typu Call of duty MW 3 , Csko ...FarCry ....toť asik vše
Děkuju

mmmm....chtěl bych aby to bylo z CZC potom , aby to bylo na intel a NVIDIA

-
MeaAtFlyy - Pokročilý
Re: New pc 2
Jo a ještě bych zapoměl do te cenny ještě prosím klávesnici
.....Nejlepe kdyby tyy tlačítka byly jako u NTB ne tak moc vysunuté 

-
MeaAtFlyy - Pokročilý
http://www.czc.cz/connect-it-ci-147-bat ... egitfhf91c Zatim jsem se díval na tady tu
Docela fajná a ani ne moc drahá ne ?

-
MeaAtFlyy - Pokročilý
Ventilator : Arctic-Cooling Arctic F12 PWM
Bedna : Cooler Master Force 500 černá
Procesor : Intel Core i5-3470
Kabel : Kabel 230V 1.5m napájecí černý
Ram : Kingston HyperX Plug and Play 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz
Zakladna doska : MSI B75A-G43 GAMING
Mechanika : Samsung SH-224DB černá
Graficka : Sapphire HD 7850 OC 1GB DDR5 11200-06-20G alebo MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming
Zdroj : Seasonic SS-400ET F3
Hdd : WD Blue WD10EZEX 3.5" 1TB
Bedna : Cooler Master Force 500 černá
Procesor : Intel Core i5-3470
Kabel : Kabel 230V 1.5m napájecí černý
Ram : Kingston HyperX Plug and Play 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz
Zakladna doska : MSI B75A-G43 GAMING
Mechanika : Samsung SH-224DB černá
Graficka : Sapphire HD 7850 OC 1GB DDR5 11200-06-20G alebo MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming
Zdroj : Seasonic SS-400ET F3
Hdd : WD Blue WD10EZEX 3.5" 1TB
-
GstraFe - Zkušený
Ahoj děkuju , ale asik jsem ještě zapoměl zmínit 2 věci
Grafika od NVIDIA 2 GB PROSÍM a skříň tadyta http://www.czc.cz/zalman-z11-plus/10850 ... r1s1c0olqa

-
MeaAtFlyy - Pokročilý
aha teď jsem si všiml , že ta druha grafika je 2GB tak jen tu skříň jestli bude vpoho
.....Jo a další věc
i windows prosím 

-
MeaAtFlyy - Pokročilý
Najlacnejsi windows 7 je za 1800kc
-
GstraFe - Zkušený
Meatfly chces toho dost za tak malo penazi.
Tu ti chalan zostavil velmi slusny PC.
Ak chces na tom PC hrat hry tak zabudni na taku skrinu, treba zobrat nejaku obycajnu do 900kc a zvysne prachy pouzit na hardware. Ale ak ti ide viac o to ako tvoj pc vyzera tak budes hrat hry na medium detailoch....
Sak uz len skrina a windows by ta vysli na 3300kc co je neskutocne vela na to ze cely HERNY pc chces mat Intel/Nvidia za 16000Kc.
Bohuzial niesom na pc ale na tablete tak napisem len tolkoto a mozno sa tam vojde aj ta skrina ktoru chces...
Intel i3 procesor
4gb ram
500gb hdd
Toto by boli zmeny ktore si myslim ze by sa museli spravit aby sa mohla graficka karta vymenit za NNvidia a aby mal pc tu skrinu a mozno aj windows. (Pisem mozno Lebo nemam teraz prehlad o cenach v cr)
Tu ti chalan zostavil velmi slusny PC.
Ak chces na tom PC hrat hry tak zabudni na taku skrinu, treba zobrat nejaku obycajnu do 900kc a zvysne prachy pouzit na hardware. Ale ak ti ide viac o to ako tvoj pc vyzera tak budes hrat hry na medium detailoch....
Sak uz len skrina a windows by ta vysli na 3300kc co je neskutocne vela na to ze cely HERNY pc chces mat Intel/Nvidia za 16000Kc.
Bohuzial niesom na pc ale na tablete tak napisem len tolkoto a mozno sa tam vojde aj ta skrina ktoru chces...
Intel i3 procesor
4gb ram
500gb hdd
Toto by boli zmeny ktore si myslim ze by sa museli spravit aby sa mohla graficka karta vymenit za NNvidia a aby mal pc tu skrinu a mozno aj windows. (Pisem mozno Lebo nemam teraz prehlad o cenach v cr)
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Oka chápu takže tu skříň vyškrkneme , ale myslíte , že ten windows by se vešel do ceny kdybychom misto 1TB dali 500GB HDD?
-
MeaAtFlyy - Pokročilý
Na hdd nezalezi az tak kludne ho vymen za 500gb.
-
GstraFe - Zkušený
"Rada nad zlato":
A pak tu máme také pirátské kopie které vyjdou zdarma
Popř. Také existují OS, které jsou zdarma, ale nevím, jak je to u nich s hrami.
Každopádně tu pirátskou kopii ber jen v případě, že chceš opravdu ušetřit a víš, jak na to.
Btw. Zalman, skvělá volba.
A pak tu máme také pirátské kopie které vyjdou zdarma

Každopádně tu pirátskou kopii ber jen v případě, že chceš opravdu ušetřit a víš, jak na to.
Btw. Zalman, skvělá volba.
-
Scorpy - Mistr
MeaAtFlyy píše:Ahoj děkuju , ale asik jsem ještě zapoměl zmínit 2 věciGrafika od NVIDIA 2 GB PROSÍM a skříň tadyta http://www.czc.cz/zalman-z11-plus/10850 ... r1s1c0olqa
Skrinku ti ju odporucam ale kup si k tomu dalsie ventilatory ked to chces mat krajsie ber s podsvietenim treba ti to an taku grafiku...
-
Bulbasaur - Zkušený
S takymto rozporctom si dnes bohuzial hry na ultra nezahrajes, mozno na high ale to by ti trebalo vodne chladenie alebo poriadnu skrinku, mne kleska moja hd 6870 z 95 na 85 stupnov ked som kupil skrinku, a to mam 5/7 ventilatorov....ber to tak ze stale musis na niecom usetrit, ked tak stiahnut windows kto ti co spravi, urcite to bude niekto kontrolovat a da ti pokutu...rada stiahni si OS cez warez, usetris prachy a mozes si kupit lepsiu grafiku 2GB napr. ktora ti aj nieco potiahne, na ultra aj hry ako bf4
ale bez dropu fps samozrejme, ale hovorim chce to dobre chladenie, a co netreba podcenit je kompatibilita hardwaru, mozes mat super namakany, ale ked niektore nemusia pracovat medzi sebou 100% a mozes mat problemy( stava sa vecsinou pri poskladanych pc-ale nie casto) nehovorim tu o nicom extra vaznom, ale taky drop fps u hier a podobne veci mozu byt, ale nemusis sa bat znacky intel a nvidia alebo amd a nvidia, oni spolu idu to by bola nahoda ak nie...tiez mechaniku, ak to nejako extra nepotrebujes, dnes uz vecsina veci ide digitalne, takze neni problem poslat subor na cez net, takze by som to vynechal samozrejme ked to nepotrebujes 
Ta amd grafika ktoru tu postli vyssie sa mne osobne nepaci, za 140€ je slaba skôr by som bral tuto http://www.gigastore.sk/geforce-gtx760/ ... vi-active/, pripatis si dost € ale to mozes usetrit... ma tam 2 chladice takze by ti to malo uchladit aj novsie hry na vysokych detailoch...
Potom ta skrinka, prve by som si vsetko odmeral, na mojej starej skrinke bolo malo priestoru pre grafiku, a ta z9 plus je mensia ako z11 a stoji len o 8€ menej ale to je tvoja volba uz
Dalej cpu, poradili ti tu intel ale ako som pozeral ma integrovanu grafiku co ti je uplne nahovno s normal grafikou ktora ma aspon 1GB pamäte, tiez som xx krat cital ze su problemy ze hry neberu normal grafiku ale tu integrovanu, pozor nato
v tej cene by som odporucil http://procesory.heureka.sk/amd-fx-seri ... ecifikace/, ale musis najst na heureke kde to predavaju este+pocitaj ze este bude treba + 20-30€ na chladic ak by si to chcel taktovat, ale zober si ze ten amd ma 2x viac jadier, tj v podstate 2x viac vykonu kedze maju taku istu ghz frekvecniu, ktora sa da s lepsim chladicom taktnut na 4ghz+(ak sa nemylim v roku 2011 bol snim urobeny rekord, taktovaly ho na 8,9ghz alebo nejak tak, vtedy to bolo najviac co kto kedy taktol, videl som video od amd ale uz davno)...
Viem ze si chcel skôr intel ale ja som zastanca amd
e. Bill R.: na co 8150, když je tu dlouho 8350 který tento CPU pohřbil?
e.MultiCrafer na co GTX760 kdyz to je ve hrach o cca 4 fps lepsi 660ti ?

Ta amd grafika ktoru tu postli vyssie sa mne osobne nepaci, za 140€ je slaba skôr by som bral tuto http://www.gigastore.sk/geforce-gtx760/ ... vi-active/, pripatis si dost € ale to mozes usetrit... ma tam 2 chladice takze by ti to malo uchladit aj novsie hry na vysokych detailoch...
Potom ta skrinka, prve by som si vsetko odmeral, na mojej starej skrinke bolo malo priestoru pre grafiku, a ta z9 plus je mensia ako z11 a stoji len o 8€ menej ale to je tvoja volba uz

Dalej cpu, poradili ti tu intel ale ako som pozeral ma integrovanu grafiku co ti je uplne nahovno s normal grafikou ktora ma aspon 1GB pamäte, tiez som xx krat cital ze su problemy ze hry neberu normal grafiku ale tu integrovanu, pozor nato

Viem ze si chcel skôr intel ale ja som zastanca amd

e. Bill R.: na co 8150, když je tu dlouho 8350 který tento CPU pohřbil?
e.MultiCrafer na co GTX760 kdyz to je ve hrach o cca 4 fps lepsi 660ti ?
-
Bulbasaur - Zkušený
mrkni na tenhle topic, tam uvidíš jak si sestavit a kolik stojí takový stroj který ti utáhne fakt hodně ještě za přijatelný peníze.
http://www.gamesites.cz/forum/viewtopic.php?f=52&t=9889
http://www.gamesites.cz/forum/viewtopic.php?f=52&t=9889

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
• Stránka 1 z 2 • 1, 2