• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: PvP 1
PajaS píše:Jane, nevím co těmi tvými neustálými narážkami na výhody GS chceš dokázat, ale myslím si (spíš vím), že tím ničeho nedosáhneš.
Proč bych tím neměl ničeho nedosáhnout? Není můj problém, že gamesites jasně uvádí, že to opraví do 48 hodin. Navíc to stále nejde. PajaS, jinak tě samozřejmě chápu proč to píšeš, já tu měl taky práva.
-
jan12345 - Kolemjdoucí
jan12345 píše:PajaS píše:Jane, nevím co těmi tvými neustálými narážkami na výhody GS chceš dokázat, ale myslím si (spíš vím), že tím ničeho nedosáhneš.
Proč bych tím neměl ničeho nedosáhnout? Není můj problém, že gamesites jasně uvádí, že to opraví do 48 hodin. Navíc to stále nejde. PajaS, jinak tě samozřejmě chápu proč to píšeš, já tu měl taky práva.
Já vím, že jsi tu měl práva

To, že uvádí, že při závadě to opraví do 48 hodin je pravda, ale nechápu, proč všude píšeš věci ohledně úpravy superchestky.
Jestli máš problém, napiš si vedení osobně. Určitě to s tebou rádi vyřeší, ale nespamuj s tvými příspěvky témata ostatních hráčů, kteří se normálně ptají.
-
PajaS - Drbna
Nechci toto téma řešit, ale ten kluk má pravdu. Ve světě práv a takových věcí je nedodržení podmínek celkem problém. I když se jedná o jakési VIP výhody do online hry. Kdyby se v tom chtěl někdo šťourat, tak by mohlo být zle...
Přálelé jsou jako stromy - když do nich budeš sekat sekerou, umřou.
,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
-
LuigiB - Zkušený
• Stránka 2 z 2 • 1, 2