• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Nevim, nevim
Chci si koupit dalšího dobrého midaře, protože jich moc nemám. Rozhoduji se mezi Zedem a Fizzem. Nemůžu se pořád rozhodnout, jakého champa preferujete ?
-
Najsr - Profesionál
Nevim, nevim
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nevim, nevim
Fizz je strašně silný. Zed tak ale podle mě trochu horší než fizz 

-
Silvestr - Kolemjdoucí
oba dva zapadají do nynější mety, zed je trochu náročnější, ale je lepší v pushování, záleží na tobě, jestli chceš ad nebo ap assasina
-
iKarl0s - Pokročilý
zalezi na vsem jake mas runy, ale jak pise karlos spus podle toho jestli mas rad AD ci AP podle toho bych se rozhodoval ja.
A ten heimmendinger(pokud to pisu dobre) koupil sem si ho a neuvire jaky ma dmg kdyby se ted zacal hrat tak asi 2-3update by musel bejt nerfnutej....
A ten heimmendinger(pokud to pisu dobre) koupil sem si ho a neuvire jaky ma dmg kdyby se ted zacal hrat tak asi 2-3update by musel bejt nerfnutej....
all pub late

-
Brnda - Zkušený
já mám Fisherman Fizze a Tundra Fizze a jsem spokojený.. :3 Jako první buildi Lich bane 

-
FragONE - Sponzor
Koupil bych Fizze, protože je hlavně lehčí a Zed se mně osobně na midu hraje blbě a radši si ho zahraju na topu
.
A jestli chceš ještě lepšího midaře tak si kup Dianu
.

A jestli chceš ještě lepšího midaře tak si kup Dianu

-
NoMeN - Pokročilý
Jak už zde napsal Brnda, záleží jaké mas runy a co preferuješ radší jestli ap champa nebo ad champa, jinak tak obrovsky rozdil mezi fizzem a zedem není, oba dva na blízku, jen zed dle mého názoru má lepší early trosku horší late pokuď není nějak feedlí, ale u fízze je to naopak. Osobně bych ti doporučil zeda, ale fizze maš lehčiho na zahrání.
„ ''To,že nedostanete vždy,co chcete,je někdy obrovské štěstí.'' by Dalajlama “
-
LogiGG - Pokročilý
podle me fizz je horsi nez zed. Kdyz ze fizze naucis dobre hrat a ses este feednutej tak enemy team nema vetsinou moc sanci. Typuju ze ho hodne bzry nefrnou.
all pub late

-
Brnda - Zkušený
Doufám, že mi Fizzíka nefrnou! S ním dávám vždycky bomby :3
-
FragONE - Sponzor
nebo heima ale bohuzel ted delaj remowork(pokud to pisu dobre) takze bude to za nej tezsi ale je horne dobrej a ma dobrej dmg.
all pub late

-
Brnda - Zkušený
jednoznačně fizz ... vyhráva hry - strašně silnej early game , mid game jakš taš, late game unbeatable .. adc dá na Q,W combo s lichbanem ( insta kill) + easy escape a counter na tanky( W bere %)
- Aldywoow
- Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2