• Stránka 1 z 1
Vychodnar BAN!!! ?
Zaráží mě proč nema vychodnar perma ban kazdy kdo se na nej podiva vidi ze ma WH sice se ho snazi slusne maskovat ale je to vidne a nevim čim trpi admini na GS ze mu ten ban proste nedaji.
On vam řekne ja nemam WH me někdo radi na skype noa tak se z toho neposeru a dam ban jemu a tomu dementovy co radí opravdu mám proti GS dost vyhrad a toto je dálší znich je na serveru čitka jak svět a admin nikde
to je opravdu pro smích. 
Další věc řeknete natoč to ale co sem ? Mam na zadech napsane kameraman p.čo nemam a stejne mu ten ban nedate bylo uš tolik dem kde to bylo krasne videt a jemu to stale prochazi jen kazi hru a vy tady sedite a jen se divate .....
S pozdravem všem adminům : bruinsinka
On vam řekne ja nemam WH me někdo radi na skype noa tak se z toho neposeru a dam ban jemu a tomu dementovy co radí opravdu mám proti GS dost vyhrad a toto je dálší znich je na serveru čitka jak svět a admin nikde

Další věc řeknete natoč to ale co sem ? Mam na zadech napsane kameraman p.čo nemam a stejne mu ten ban nedate bylo uš tolik dem kde to bylo krasne videt a jemu to stale prochazi jen kazi hru a vy tady sedite a jen se divate .....
S pozdravem všem adminům : bruinsinka
- bruinsinka
- Kolemjdoucí
Vychodnar BAN!!! ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vychodnar BAN!!! ?
Hej hej
neboj sa aj na psa raz príde mráz
.
LOCK