• Stránka 1 z 1
Problem s CS 1.6
Keď hrám CS 1.6 a si zmením napríklad meno a dám "Apply" tak mi zacne načítavať server. Mám to nejaké bugnuté. Neviem čo stým. Preinštaloval som to a stále nič.
"Postoj chvíľa, si vzácna"

-
Eucas - Mistr
Problem s CS 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s CS 1.6
Ahoj skus si kuknut CFG ci tam nemas nahodou bind nieco ko "name"
-
smrbosembos - Drbna
Předpokládám že je problém v tom, že tvůj config je nastaven s atributem "Jen pro čtení", tudíž ho odšrtni a přejmenuj si to natvrdo v configu.

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
Mal som ten istý problém ale preinštaloval som CS a všetko pohode 

Furien Admin
Real Muthaphukkin G's
Real Muthaphukkin G's
-
ElephanTy - Kazatelův učeň
Dobre. A kde asi by som mál nájst ten program CFG na čítanie ? Mám ho potom odstrániť?

-
Eucas - Mistr
Stacilo by mi len napisat napriklad: Steam->SteamApps->common->cstrike_czech alebo tak a ako sa volas ten CFG. Ak by ste mi to vedeli poradit, bol by som vdacny.

-
Eucas - Mistr
zdravim chcem sa spitat hram na jednom zombi servere mam aj vip ale neukladaju sa mi levely ked hram za cloveka.... jednoducho mal som 20 lv a ked som cs na druhi den zapol tak som mal lv1 ... ostatnim sa to uklada ... vedely by ste poradit ?
- terrysk
- Kolemjdoucí
terrysk píše:zdravim chcem sa spitat hram na jednom zombi servere mam aj vip ale neukladaju sa mi levely ked hram za cloveka.... jednoducho mal som 20 lv a ked som cs na druhi den zapol tak som mal lv1 ... ostatnim sa to uklada ... vedely by ste poradit ?
najlepšie by bolo aby si si urobil vlastný topic. A tvoj problém je DIP. Všetko vyriešiš kúpou steamu

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Mě to dělalo jen když jsem si zapl AB tak jsem si ho odstranil 

-
nug383 - Amatér
Eucas píše:Stacilo by mi len napisat napriklad: Steam->SteamApps->common->cstrike_czech alebo tak a ako sa volas ten CFG. Ak by ste mi to vedeli poradit, bol by som vdacny.
Tento problém jsem měl taky. Pokud ti nepomůže ani přepsání Configu, což z vlastní zkušenosti vím, že se to může stát; určitě tvůj problém vyřeší koupě originální hry.
-
gaamer3 - Pokročilý
Tiez mi to robilo ked som mal NS.
Ako som sem už dnes niekde písal, nestačí odinštalovať CSko, musíš potom ešte vymazať take subory.. Su to skryté súbory v C: ktore sa nejakyn klikom daju zobraziť a potom ich tam musiš vymazať v tej zložke kde si mal csko.. Len už som zabudol kde sa tie subory zobrazuju skus pohľadať
Ako som sem už dnes niekde písal, nestačí odinštalovať CSko, musíš potom ešte vymazať take subory.. Su to skryté súbory v C: ktore sa nejakyn klikom daju zobraziť a potom ich tam musiš vymazať v tej zložke kde si mal csko.. Len už som zabudol kde sa tie subory zobrazuju skus pohľadať

-
j4nkom - Zkušený
j4nkom píše:Tiez mi to robilo ked som mal NS.
Tak som trochu hľadal a našiel som to

Skus to či ti to nepomôže.
Odinštaluj CS, vymaž všetky súbory čo ti ešte ostali, aj čo sú skryté (ovládací panel, možnosti priečinka- karta zobrazenie- a tam nájdi zobrazovať skrýté súbory, priečinky... toto zaškrtni, daj ok)
Potom hľadaj zložku CS aj v C:\Users\tvoje konto\AppData niekde tam bude asi v Local, neviem už presne ako to je pri NS a tiež vymaž čo tam nájdeš k CS všetko nahoď si aj ccleaner spusti v ňom čistič potom aj registre, daj premazať čo ti nájde, trochu ti to aj vyčisti PC...
Možno ti to pomôže

-
j4nkom - Zkušený
• Stránka 1 z 1