Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

Návod na novou možnost obchodování

Příspěvekod NickisOP » 12 říj 2013, 09:14

Rozhodl jsem se, že napíši o nové možnosti jak si sehnat skiny do CS:GO bez použití tržiště.

TF2OUTPOST.COM

Pro každého zkušenějšího obchodníka v Team Fortress 2 je to už věc velmi známá, je to nejrozšířenější "obchod", kde si mezi sebou hráči nabízejí itemy. Již déle lze tzv. postnout ( tudíž nahodit nabídku ) i z Dota 2 a Steam itemů,tj. karty, hry atd. Včera ale Sneeza, tvůrce tf2outpost.com, updatoval stránku a přidal možnost postovat i všechny skiny z CS:GO, které jsou dosud ve hře.

Jak si najít někoho s mým chtěným itemem ?

V první řadě je nutné se na stránku přihlásit pomocí svého steamu. Když se Vám úspěšně načte stránka, dáte Search ( hledat ), které najdete nahoře uprostřed. Do levých rámečků se dává to, co Vy sháníte a popř. do pravých co nabízíte, které se ale v tomto druhu hledání skoro nevyužívají, protože se většinou najde někdo, kdo prodává Vámi chtěnou věc a Vy mu pod jeho trade (obchod) nabídnete něco ze svého. To jsem ale celkem odběhl, takže kliknete na jeden z levých rámečků. Pod tím máte velikou plochu. Uprostřed máte defaultně nastaveno Team Fortress 2 hledání, takže to přepnete na Counter Strike: Global offensive. Vedle tohoto rámečku je další zleva, kam napíšete název nebo alespoň část Vámi hledaného itemu a odenterujete. Vyjedou Vám všechny možné shody. Kliknete na určený item a měl by se Vám sám hodit do levého rámečku. Pak nezbývá nic jiného než dát search, najít si pár obchodníků a napsat jim Vaši nabídku.

Jak vytvořit vlastní obchod ?

Postup je témeř stejný. Nahoře kliknete na New. Nyní se Vám ukáží všechny Vaše itemy, je ovšem potřeba opět překliknout z TF2 na CS:GO. Do levých rámečků dáte to, co byste rádi prodali z Vašeho inventáře, který se Vám ukáže. Do pravých to,co byste za to chtěli. V tomto případě je toto vyplnění nutné. Přepnete na jeden z pravých rámečků, napíšete to, co byste chtěli, popř offer,tj. jakákoliv nabídka z dané hry. Do Additional Info můžete přidat jakýkoliv text, který se poté objeví pod tradem. Do Attachments můžete přidat libovolný obrázek/screen. Make trade a pak už stačí čekat na nějaké nabídky. Na hlavní stránce v Trades můžete kontrolovat nabídky, popř můžete tzv. "bumpovat" trade, velmi užitečná věc, která hodí trade na hlavní stránku tf2outpost. Tuto vychytávku lze využít každých 30 minut.

Doufám že jsem Vám alespoň trochu poradil, popř. seznámil s touto stránkou. Návod nebyl odnikud okopírovaný, ani jsem se nikde neinspiroval, vše pochází z mé hlavy a mých zkušeností z TF2 tradování. Díky, pokud jste návod dočetli až sem a přeji Vám hezký den :)
NickisOP
Amatér
Amatér

Návod na novou možnost obchodování

od Rumcajz » 12 říj 2013, 09:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Návod na novou možnost obchodování

Příspěvekod Blonsky » 12 říj 2013, 09:50

Dobrý nápad..
Blonsky
Amatér
Amatér

Příspěvekod BH666 » 12 říj 2013, 10:13 VIP

Vyzerá to dobre, ale tak isto zaujímavo vyzerá stránky, ktoré ťa oberú o tvoj account. Takže dúfam, že mi to tu nehrozí.. :)
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod NickisOP » 12 říj 2013, 10:43

Toho se vážně bát nemusíš, tahle stránka funguje už několik let a je nejvíc využivaná v TFku a to mi věř že sakra hodně peněz se v TFku mele :D klidně ti můžu nahodit screeny jak jsem loglej ;)
NickisOP
Amatér
Amatér

Příspěvekod H1n3L » 12 říj 2013, 10:55

njn. Je to fajn stranka. Predava sa tam TFko , Dota , hry , a jak koukam uz i CS:GO
H1n3L
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BlackJack » 12 říj 2013, 11:37

BH666 píše:Vyzerá to dobre, ale tak isto zaujímavo vyzerá stránky, ktoré ťa oberú o tvoj account. Takže dúfam, že mi to tu nehrozí.. :)

Stránky oberajúce tvoj accout nemajú zelené políčko pri http :) (myslené pri prihlásení cez steam)

TF2 outpost je veľmi dobrá stránka kde sa naozaj premelie dosť peňazí. Škoda len, že tam mám BAN kvôli tomu, že steamrep si myslí, že môj steam accout je ako druhý accout jedného scammera :).
Obrázek

Obrázek
BlackJack
Mistr
Mistr

Příspěvekod BH666 » 12 říj 2013, 12:34 VIP

BlackJack píše:
BH666 píše:Vyzerá to dobre, ale tak isto zaujímavo vyzerá stránky, ktoré ťa oberú o tvoj account. Takže dúfam, že mi to tu nehrozí.. :)

Stránky oberajúce tvoj accout nemajú zelené políčko pri http :) (myslené pri prihlásení cez steam)

TF2 outpost je veľmi dobrá stránka kde sa naozaj premelie dosť peňazí. Škoda len, že tam mám BAN kvôli tomu, že steamrep si myslí, že môj steam accout je ako druhý accout jedného scammera :).

S poslednej vety rozumiem len to, že máš ban.. :D

BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod BH666 » 12 říj 2013, 17:25 VIP

Ide vám teraz tá stránka?? Lebo mne to píše nejakú chybu.. :? :(

BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod NickisOP » 13 říj 2013, 08:17

Včera celé odpoledne nefungovala, dneska už funguje.
NickisOP
Amatér
Amatér

Příspěvekod Retia » 13 říj 2013, 09:37

Parádní článek! ..
už se pokouším obchodovat.... :D
+GJ
Obrázek

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
Retia
Kazatelův učeň