Ovladače v PC ...

Příspěvekod Nerwi » 11 říj 2013, 19:26

Čauky mňauky

Před týdnem mi kámoš přeinstaloval windwos na XP...Nenainstaloval mi tam ovladače ani grafiku,takže uplně špatné to je a já nevím jak to mám nainstalovat ty ovladače,nějaka rada?
Nerwi
Drbna
Drbna

Ovladače v PC ...

od Rumcajz » 11 říj 2013, 19:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ovladače v PC ...

Příspěvekod R4gn4r0K » 11 říj 2013, 19:36

stiahni si ich zo stranky vyrobcu dosky/ntb
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Nerwi » 11 říj 2013, 20:03

No to mi poradil už pc support Mattony,ale já toho výrobce na té desce nemám.
Nerwi
Drbna
Drbna

Příspěvekod 1olsavitto » 12 říj 2013, 21:25

nainštaluj si prve Nvidiu (graficku kartu) ked máš CDčko od nej tak je to super ked nie tak si to stiahni..Napíš mi sem aký máš windows 64/86 (32bitový) a ja ti dám odkaz odkial si to máš stiahnuť.Inak ten kamarát musí byť riadna sviňa ked ti nenainštaloval graficku,a ovladače :lol:
VETERÁN !!!

ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
1olsavitto
Spamer
Spamer

Příspěvekod l0wShine » 14 říj 2013, 14:52

Mat0 píše:Neumim pomoct

Tak prečo to sem píšeš? :D

A k veci ty si ma addni na Skype alebo Steam, viac PM. ;)
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Thony » 14 říj 2013, 15:20

Mat0 píše:Neumim pomoct

Mato, do kazdeho topicu len pises ze nic nevies a nemozes pomoct, totalne zbytocne a nikoho to nezaujima tak s tym prestan. Este par krat to uvidim a budes mat ban za spamovanie !

Stiahni si CPU-Z tusim sa to tak vola, a ten program ti zisti par zakladnych info. Alebo stiahni Home Everest, to je uz podrobnejsi program a najdes v nom vacsinu potrebnych info. Ale snad ti pomohol typek cez skype :-)

Kazda doska ma na sebe niekde napisane ze co je zac. Bohuzial v bedni s komponentami to tazko vidno a pokial si vobec nevies rady tak mozes vsetko rozobrat a poriadne prehliadnut dosku. Ale to by nemalo byt nutne, snad.
Moja masinka :)
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
Thony
Mistr
Mistr

Příspěvekod Nerwi » 15 říj 2013, 17:32

¨Zjistil jsem si pár informací jak jste napsali,ale teďka když jsem si stahnul driver na ty ovladače tak mi to stahlo nějaké ovladače,ale ty nejzákladnější ne.Když dam nainstalovat u těchto ovladačů : Realtek (zvuk),INVIDIA,AMD SMBus,AMD Athlon 64X2 ....Tak mi to napíše chybu

,,DrvInstall.exe - vstupní bod nebyl nalezen,,
Vstupní bod producery DecodoPointer se nepodařilo v dynamický propojované knihovně KERNEL32.dll nalézt.

Prosím o radu děkují :cry:
Nerwi
Drbna
Drbna

Příspěvekod PatrikCZ » 16 říj 2013, 09:50

Najeď si přímo na stránky výrobce tvého pc. JE to nejjistější z toho důvodu že výrobce mottherboard neví co se přesně na ní bude dávat a pak nemusí být ovladače uplně kompatibilní :)
Obrázek
Obrázek
PatrikCZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod Mattonius » 17 říj 2013, 12:56

PatrikCZ píše:Najeď si přímo na stránky výrobce tvého pc. JE to nejjistější z toho důvodu že výrobce mottherboard neví co se přesně na ní bude dávat a pak nemusí být ovladače uplně kompatibilní :)

To je sice hezká rada, jenže Nerwi není schopnej si zjistit co má za komponenty, jaký má název základovky ani dalších věcí...
Čistá instalace windows zdaleka neznamená plnohodnotnou práci, win 7 si třeba samy základní ovladače najdou a nainstalujou. Z tvejch odpovědí ti nemůžeme nijak pomoct, raději řekni nějakému známému který tomu fakt rozumí a podívá se na to s tebou fyzicky.
Obrázek
- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
Mattonius
Mistr
Mistr

Příspěvekod R4gn4r0K » 18 říj 2013, 09:02

Mattonius píše:
PatrikCZ píše:Najeď si přímo na stránky výrobce tvého pc. JE to nejjistější z toho důvodu že výrobce mottherboard neví co se přesně na ní bude dávat a pak nemusí být ovladače uplně kompatibilní :)

To je sice hezká rada, jenže Nerwi není schopnej si zjistit co má za komponenty, jaký má název základovky ani dalších věcí...
Čistá instalace windows zdaleka neznamená plnohodnotnou práci, win 7 si třeba samy základní ovladače najdou a nainstalujou. Z tvejch odpovědí ti nemůžeme nijak pomoct, raději řekni nějakému známému který tomu fakt rozumí a podívá se na to s tebou fyzicky.

http://www.aida64.com/downloads - toto mu urcite pomoze...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Nerwi » 20 říj 2013, 17:11

Dal jsem si pc do opravny a už mi to funguje všechno v pohodě,Děkují za veškere rady a čas se mnou stráveny.Můžete Lock.
Nerwi
Drbna
Drbna

Zpět na Vyriešené topicy