• Stránka 1 z 1
Hellmutuv konec
Jak už jste možná mohli vidět na serveru (Furien 3) Končím.. Je to z pár důvodů :
1. Lidi z Gamesites : Totalne jste pos*ali wallhang..
2. Furien uz me prilis netahl.
3. Pristup novych hracu me stve.. Povazuji za nejvetsi lamstvo, kdyz kazde kolo umyslne kempi se zbrani.
Tady je pár lidí, na které určitě nikdy nezapomenu
1. Prostě-King : Super skilla, zažili jsme spolu kopec srandy.. Když někdy třeba začnu zase hrát, doufám že tě budu zase vždy
potkávat.
2. Chechtak : Super člověk, se kterým jsem se setkával i na Minecraftu..
3. Peto : I když jsme se v poslední době moc nemuseli, i tobe patří moje velké DÍK.
4. Trogar : Prostě moje princezna.. I s tebou sem zažil kopec srandy..
5. EnkyCZ : Ty můj hateříčku
Bez tebe bych se na Furienu nikdy tak nenasmál
Tvoje každodenní kidování mě natolik nadchlo a pobavilo, že tě dávám i sem 
6. Smoke : Byl jsi dobrý člověk, je pravda že ted už tě ani já moc nemusím.. Zkus zapracovat na pyšnosti.. Ale i tak ti tu patří moje velké DÍKY.
7. Dentos : KOKOS
D
D
D
8. Freak : Borec.. Co dodat
9. unnamed : S tebou sem si taky dost dobře pokecal.. Už tu sice asi vůbec nehraješ, ale jestli tohle čteš.. No stejně to nečteš tak co..
Určitě jsem zapoměl na kopec super lidí, tak se nezlobte.. Už budu končit, sorry že vás tu otvravuju.. Při psaní tohohle se mi dostávají slzy do očí.. Jestli by jste si se mnou někdy někdo chtěl zahrát (cokolliv co rozjedu na svem kompu), tak mi napište tady na forko..
S pozdravem : Hellmut...
1. Lidi z Gamesites : Totalne jste pos*ali wallhang..
2. Furien uz me prilis netahl.
3. Pristup novych hracu me stve.. Povazuji za nejvetsi lamstvo, kdyz kazde kolo umyslne kempi se zbrani.
Tady je pár lidí, na které určitě nikdy nezapomenu
1. Prostě-King : Super skilla, zažili jsme spolu kopec srandy.. Když někdy třeba začnu zase hrát, doufám že tě budu zase vždy
potkávat.
2. Chechtak : Super člověk, se kterým jsem se setkával i na Minecraftu..

3. Peto : I když jsme se v poslední době moc nemuseli, i tobe patří moje velké DÍK.
4. Trogar : Prostě moje princezna.. I s tebou sem zažil kopec srandy..

5. EnkyCZ : Ty můj hateříčku

6. Smoke : Byl jsi dobrý člověk, je pravda že ted už tě ani já moc nemusím.. Zkus zapracovat na pyšnosti.. Ale i tak ti tu patří moje velké DÍKY.
7. Dentos : KOKOS

8. Freak : Borec.. Co dodat

9. unnamed : S tebou sem si taky dost dobře pokecal.. Už tu sice asi vůbec nehraješ, ale jestli tohle čteš.. No stejně to nečteš tak co..

Určitě jsem zapoměl na kopec super lidí, tak se nezlobte.. Už budu končit, sorry že vás tu otvravuju.. Při psaní tohohle se mi dostávají slzy do očí.. Jestli by jste si se mnou někdy někdo chtěl zahrát (cokolliv co rozjedu na svem kompu), tak mi napište tady na forko..
S pozdravem : Hellmut...
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

-
Hellmut - Kolemjdoucí
Hellmutuv konec
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hellmutuv konec
Hellmute budeš nám chybě. Ty hádky s enkym se mnou a s ostatníma no prostě to nebude ono. 
Doufám že tě to omrzí a vrátíš se k nám
S pozdravem : Peto

Doufám že tě to omrzí a vrátíš se k nám

S pozdravem : Peto

-
chacha - Kolemjdoucí
Už to tu říkáme několikrát že Starý wallhang se bugoval, proto se spravil tento nový.
-
AwPGamer - Spamer
Gamere, ale tento nový "wallhang" už není wallhang.. Koupil jsem si EVIP pro wallhang, ne pro to abych ze sebe dělal spider vepře..
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

-
Hellmut - Kolemjdoucí
Já nevyužívám WallHang a hraje se mi dobře.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1