Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Furien1

Příspěvekod Vorry » 16 říj 2013, 14:56

Celý furien jde do sraček :/// před 2 roky to byla hra,byli tam výborní hráči jako je třeba Booster,výborní admini jako třeba Lento,SemiHolsen,EnTy,ještě 1 výborný admin tam byl který dostal ban za zneužívání práv.Teď? Jsou tam 12leté děcka co jsou tam od rána do večera,za den mají 2 itemy,nadávají do děcek,do rodiny a přitom to vůbec neumí,neumí létat,neumí uhýbat,neumí spoustu dalších věcí a myslí si že jsou skilleři když jsou v top a přitom jsou nic,bez itemů,vip-evip by nedali ani frag,je to velmi SMUTNÉ!! Dále jsou tam admini jako je Extremer,M4ch3C,Vrabec co banují jak se jim chce,1 a 3 zmiňovaní ani neodepisují na dotazy,2 zmiňovaný píše hráčum nebreč atd.Dále zrušení d.d.Castle,jedné z nejlepších a zároveň 1 z mála map kde se dá volně létat a dokázat že hráč něco umí a né třeba na aztec2 koupit sk,nesmrtelnost a vyrazit hned do předu.Můžou za to i ''dementní'' itemy,ten co to vymyslel ať si dá facku.Více jak polovička lidí by si nedala bez itemů ani frag.Teď jste vymysleli nový wallhang,to taky vymyslel nějaký člověk s bujnou fantazií,WH má být přilepení na zeď a né že bude jak SpiderMan,demence toto.Fakt je takového skvělého serveru škoda a velmí mě to mrzí :// A než si zvýší Dawo ego a lockne to,zamyslete se nad tím a vyjádřete co si k tomu myslíte.Worry
Vorry
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Furien1

od Rumcajz » 16 říj 2013, 14:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien1

Příspěvekod dawo8 » 16 říj 2013, 15:03

Vorry píše:Jsou tam 12leté děcka co jsou tam od rána do večera,za den mají 2 itemy,nadávají do děcek,do rodiny

Presne si sa vystihol ;) :).

A aby si nepovedal,že si na tom honím ego tak to nechám otvorené :).
Obrázek
-------------------------------------------------------
Obrázek HLSA Furien´s
dawo8
Mistr
Mistr

Příspěvekod Splat » 16 říj 2013, 15:12

Promiňte že to tak řeknu, ale dost jste ten furien zesraly... Worry má v tomhle pravdu...
Splat
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Vorry » 16 říj 2013, 15:13

Čekal jsem že to někdo napíše,je mi 15 a nadávám jen kvůli tomu že má ten hráč hacky jako je esp a zabije mě,tak se mi nediv.Třeba když mě zabil sunny tak jsem mu neřekl jediné slovo protože vím že to umí a že nemá hacky,ale když mě zabije takový grow co má speed,esp a běží hned na mě,to je demence.A kdyby jsi byl ty a admin team schopnější tak je banujete.
Vorry
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 16 říj 2013, 15:42

Tak poďme po poradí:
1. SemiHolsen sám poprosil odobrať práva, lebo vás tam už nezvládal.
2. TY sa máš čo ozývať, mám ti tu hodiť screeny s tvojimi nadávkami? FAKT to chceš?
3. Banujeme s ostatnými adminmi to čo treba. Keď chceš ja budem prisnejši ale potom sa nesťažuj koľko máš banov. Mám dávať bany po 3 upozorneniach, niekedy ich dávam po 4-5. ku káždemu banu musim mať dôkaz nieje to len o tom, že niečo postláčam a bum ban. TO že vy to nemôžete pochopiť je vaša vec. Čo sa ti nepáči vlastne, že keď niekto napíše on má WH ja sa hneď hodím do spektu a točím alebo hneď banujem? na iných Furienoch som obľúbený, lebo tam hráči vedia čo a ako..
4. Wallhang sa zrušil lebo sa bugoval. Ale to VY asi nepochopíte!!

Takže keď to zhrniem, si fakt dobrý pokrytec. Vypisuješ a sťažuješ sa na niečo čo sám robíš. Admini si robia svoju robotu dobre. Ak by si nerobili určite by neboli admini!

Za mňa všetko.
s pozdravom eXtr3mer

P.S. Dawo rovno to lockni, nechcem sa tu s nimi hádať lebo to zle dopadne.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Furien Servery