• Stránka 1 z 1
Config - konfigurace hráčů
Ahoj, možná zakládám OT, který tu už někde je, ale vyhledávač nic nenašel (třeba se špatně ptám).
- co takhle od zkušenějších hráčů ukázat, jaké mají configy? Dost hráčům by to třeba pomohlo. Já si pamatuji, že na jiném serveru to bylo dost zajímavé a přínosné téma. Já sám se config dám, jakmile budu u svého PC a ne na pracovním macu. Přeci jen některé nabindované věci mohou být dost zajímavé a přínosné. Např. ve spojitosti s VIP a konfigurací nefunkčních ultimate atd.
- co takhle od zkušenějších hráčů ukázat, jaké mají configy? Dost hráčům by to třeba pomohlo. Já si pamatuji, že na jiném serveru to bylo dost zajímavé a přínosné téma. Já sám se config dám, jakmile budu u svého PC a ne na pracovním macu. Přeci jen některé nabindované věci mohou být dost zajímavé a přínosné. Např. ve spojitosti s VIP a konfigurací nefunkčních ultimate atd.

-
tweetymichal - CS 1.6 Admin
Config - konfigurace hráčů
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Config - konfigurace hráčů
Ja si myslím že by sem nemal každý dávať svoj CFG keď tak len nejaký bind z neho 
Totiž niektorý sú schopný sem skopírovať celý CFG
A majú tam informácie ktoré keď sa dostanú do zlých rúk tak to dopadne zle 

Totiž niektorý sú schopný sem skopírovať celý CFG

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Pokud už si někdo upravuje config, pochybuji, že by nemyslel na to, aby sem nedal svoje set infa. Spíš je zbytečný sem kopírovat celý config, když většina desítek bindů a dalšího nastavení je defaultní. Bych teda navrhl, jak už psal i lukas, že se sem budou vkládat pouze konkrétní úpravy. 

-
kuk - Mistr
toxiczek52 píše:Radší sem svůj cfg nedávej. Máš v něm přece VIP kódy
No neviem či aj zakladateľ témy naschvál si takouto formou tie configy nepýta... Každopádne, TU máte môj .cfg
Btw, podla mňa je vám to aj tak nanič.

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Tak samozřejmě jsem předpokládal, že setinfa z něj z něj odstraníme
Ale to tu snad netřeba psát.
Můžete sem dávat i jen bindy, jaké máte, či na ně poukázat, čím se ten config liší, v čem je zajímavý
PS. rozhodně si touto formou nežádám cizí config, natož VIP

Můžete sem dávat i jen bindy, jaké máte, či na ně poukázat, čím se ten config liší, v čem je zajímavý

PS. rozhodně si touto formou nežádám cizí config, natož VIP

-
V3ndetta založil další vlákno na toto téma, budeme tedy řešit tam, když už si s tím dal tolik práce,,,
viewtopic.php?f=8&t=25517
viewtopic.php?f=8&t=25517

-
• Stránka 1 z 1