Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Bind na jednobarevný (červený) text. - Counter-strike

Příspěvekod Sigmor » 17 říj 2013, 21:19

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, jaký je příkaz pro zobrazení zprávy in-game (Counter-Strike 1.6) uprostřed obrazovky např. (červeným, modrým atp.) písmem.

Už sem se setkal s příkazy typu "@@ text", ale zdá se mi, že to nějak nefunguje a je to čistě jednobarevné (Bílé).

Proto bych vás chtěl poprosit, jestli byste mi neporadili nějaký ten bind na jedno písmeno třeba s čistě červeným písmem.

Díky s pozdravem Sigmor.
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

Obrázek
Sigmor
Drbna
Drbna

Bind na jednobarevný (červený) text. - Counter-strike

od Rumcajz » 17 říj 2013, 21:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bind na jednobarevný (červený) text. - Counter-strike

Příspěvekod l0wShine » 17 říj 2013, 21:24

Sigmor píše:Zdravím,

chtěl bych se zeptat, jaký je příkaz pro zobrazení zprávy in-game (Counter-Strike 1.6) uprostřed obrazovky např. (červeným, modrým atp.) písmem.

Už sem se setkal s příkazy typu "@@ text", ale zdá se mi, že to nějak nefunguje a je to čistě jednobarevné (Bílé).

Proto bych vás chtěl poprosit, jestli byste mi neporadili nějaký ten bind na jedno písmeno třeba s čistě červeným písmem.

Díky s pozdravem Sigmor.

Zdravím,

funguje to len pre Adminov, majú to aj na iných portáloch niektorý hodené medzi VIP výhody no poďme k bindu.

bind key "say @@g ahoj !"

• miesto slova "key,, dáš vlastnu skratku klavesnice - napr. pismenko "x,, bez uvodzoviek, jednoducho na dané tlačítko bude reagovať príkaz "say @@g ahoj !" - dva zavináče znamenajú na stred obrazovky ak sa nepletiem, ak dáš iba jeden zavináč, bude to v lavom rohu. Pismenko za zavinačom je správne, bez medzery - g - green - zelená teda zobrazí sa na stred obrazovky zeleným napísané ahoj !

Ak by si mal nejake otázky pýtaj sa prípadne ma kontaktuj, PM, Skype, Steam..

Príjemný zvyšok dňa,

Spinnie
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Sigmor » 18 říj 2013, 06:08

Díky za rady ;) Můžete lock :)
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

Obrázek
Sigmor
Drbna
Drbna

Příspěvekod hTcinfo » 18 říj 2013, 06:43 VIP

Je to opravdu jenom pro lidi, kdo mají pravomoce tohle používat.. normální hráči tohle napsat nemohou..
Já to tedy zamču, máš všechno potřebné :3
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Zpět na Rady a návody