• Stránka 1 z 1
Problém s pripoojením
Dobrý deň, chcem sa opýtať dnes ráno som hral jb3 na nicku Weepe kde som eVIP, potom sa zmenila mapa a od vtedy sa neviem pripojiť na server, načitanie sa mi stále zastaví na overovani zdroje, tak som sa teraz tiež večer chcel pripojiť no znova sa mi to zastavi na overovani zdroje, je problem u mňa aelbo u vás? lebo ine serveri mi bežia v pohode, ďakujem za rýchlu odpoveď.
- Weepe
- Kolemjdoucí
Problém s pripoojením
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s pripoojením
Asi bude chyba u tebe protože mě a dalším 13lidem JB3 Funguje. Je možné že se ti stala chyba dannou mapou, popř. zkus udělat downgrade a znovu si to nech stáhnout
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
-
Grinch - Mistr
Tak ale prečo mi potom funguje ine jb len jb3 nie? nemože to mať niečo s tým že tam mam evip?
- Weepe
- Kolemjdoucí
Nechápem, teraz som preinštaloval cs, pripojila ma bez problemov akonáhle sa zmenila mapa, zas sa mi to seklo na overovani zdroje , nejake riešenie?
- Weepe
- Kolemjdoucí
Zdravím,
mne sa toto stalo pred nejakými týždňami tiež, Steam samozrejme mám, hral som, myslím že mi v tedy padol net, skusil som sa pripojiť a asi 15 minut ma to tiež nechcelo prihlásiť. Ak máš tiež Steam, skús ho ukončiť a spustiť od znova, ak by toto nepomohlo, tak sú ešte nejaké varianty, RR PC čomu ale záruku toho, že uspeješ nedávam no ak si NS tak RR modemu /vypnuť, zapnuť internet/ by pomôcť mohlo/tým ale môźe, resp. príde k starte XP, levelov etc. ak si ns samozrejme/.
Prakticky odpoveď na to, prečo to blbne by som na SSP fore našiel, skús pohladať.
>> http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=7
mne sa toto stalo pred nejakými týždňami tiež, Steam samozrejme mám, hral som, myslím že mi v tedy padol net, skusil som sa pripojiť a asi 15 minut ma to tiež nechcelo prihlásiť. Ak máš tiež Steam, skús ho ukončiť a spustiť od znova, ak by toto nepomohlo, tak sú ešte nejaké varianty, RR PC čomu ale záruku toho, že uspeješ nedávam no ak si NS tak RR modemu /vypnuť, zapnuť internet/ by pomôcť mohlo/tým ale môźe, resp. príde k starte XP, levelov etc. ak si ns samozrejme/.
Prakticky odpoveď na to, prečo to blbne by som na SSP fore našiel, skús pohladať.

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Dik, ale momentalne hram non steam cs 1.6
- Weepe
- Kolemjdoucí
je dost možné že to je neco z tvé strany protože server jb3 jde v poho ..
ale co to muže být ti nereknu jelikož sem se s tým ješte nepotkal

-
SemWhy - Pokročilý
Již týden bez odezvy, takže zamykám, kdyžtak si to dej do poradny.
U know my (nick)name .. Not my life story.
-
Nevinna - Drbna
• Stránka 1 z 1