• Stránka 1 z 1
nejde mi MC
Ahoj mohli by jste mi prosím pomoct?
Asi měsíc zpátky mi jeden MC suport pomohl nainstalovat MC launcher díky kterého jsem v pohodě mohl hrát MC, přehazovat z verze 1.6.2 na jakoukoliv a to všechno úplně v pohodě.
Ale najednou mi to nefunguje, vždy když to chci spustit tak to nic neudělá.
Prosím mohli by jste mi nějak poradit, jestli dělám něco špatně, nebo by jste mi mohli poslat nový launcher předem děkuji za kladné vyřízení.
Asi měsíc zpátky mi jeden MC suport pomohl nainstalovat MC launcher díky kterého jsem v pohodě mohl hrát MC, přehazovat z verze 1.6.2 na jakoukoliv a to všechno úplně v pohodě.
Prosím mohli by jste mi nějak poradit, jestli dělám něco špatně, nebo by jste mi mohli poslat nový launcher předem děkuji za kladné vyřízení.
-
GSShark - Amatér
nejde mi MC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nejde mi MC
GSShark píše:Ahoj mohli by jste mi prosím pomoct?
popis vice co se deje vypisuje ti to neco ?

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Prostě mam launcher.. a tam kdyz kliknu na play.. tak se nic nestane.. proste hra se mi nespusti..
(lidi mi rikaji ze si mam stahnout javu 7 ale tu uz mam..)
(lidi mi rikaji ze si mam stahnout javu 7 ale tu uz mam..)
-
GSShark - Amatér
Nejmenuje se to náhodou magic launcher? A náhodou. Reinstall? Stáhni nový magic launcher, přeinstaluj a mělo by to jet. Je možné, že jsi náhodu něco vymazal a teď ti to nejede. Odkaz ke stažení zde
-
PajaS - Drbna
Jsem si 100% jisty ze to neni magic launcher... jeste asi mesic z5.. mi jeden suport stahnul MC launcher.. ktery mi jel bez problemu a ted najednou mi to nechce jet... -,-
-
GSShark - Amatér
To je sice hezke ze to neni magic launcher, ale myslim si, ze rozumne by bylo napsat jak se ten launcher jmenuje. V popisu launcheru to bude 100% napsane. Jinak. Kdyztak si stahni TeamViewer a podivam se ti na to ode me z domu. Bude to asi jednodussi.Jak ho budes mit tak dojdi na TS a domluvime se tam. Ja se tam ukazu nekdy k veceru.
-
PajaS - Drbna
GSShark píše:Jsem si 100% jisty ze to neni magic launcher... jeste asi mesic z5.. mi jeden suport stahnul MC launcher.. ktery mi jel bez problemu a ted najednou mi to nechce jet... -,-
Zkousis 1.6 ? jelikoz mojang zjistil ze lide pouzivaji warez launchery na 1.6.2 vydal 2. cerzi launcheru na 1.6.2 takze si musis sehnat novy

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1