Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Furien_4

Příspěvekod FURIEN4 » 19 říj 2013, 21:48

Dnes tam hral cheater so SH asi 2 hodiny a admina nikde ! Prišiel na server JeSTeR a dal dotyčnému perma a dalši 2 ban za nadavky/vulgarizmy.
Prečo ked niekto žiada o práva ma pred dostanim práv aktivitu 2-4 hodiny denne a ked dostane práva tak sa jeho aktivita zniži alebo na server príde raz za týžden.

Kde sú admini, ktorí kedysi na F4 hrali každý den a bolo ich tam po 5, napr. TucMan, Riven, jooker, Dawo8, Trunk eFko, Lachesis, Profiq, Stuart - hrajem furien4 2 roky a som tam momentalne najstarši hráč, a taka situacia ako je teraz nikdy nebola.Admini Stuart, Lachesis, Riven, eFko, TucMan sa tam neukazali ani raz za 2 mesiace a Stuarta s Lachesisom som tam nevidel asi 3-4 mesiace !Tak prečo ked si požiadajú o práva sa ich aktivita tak rapidne zníži ?

A potom sú takí, ktorí sú s iných furienov, ale majú práva na F4 ako WEED, Dawo8, Profiq, Machec, ktorí príde len ked ich niekto zavola ohladom cheaterov alebo príde na par minut pozriet server a odidu!

Nechaúem prečo ked si niekto žiada o práva a hráva furien dost často a ked dostane práva tak už nehra vobec alebo príde raz za uhorský rok, vyhovorky sú najčastejšie také, že majú školu a nestihaju to, ale je kopu dalšich hráčov, ktorí si žiadaju práva !

Pridem na server, furien predo mnou dopadne a ja ho zabijem a on napiše, že mam WH alebo furien poleti za roh a normalný človek, ktorý ma logiku vie, že tam je furien tak ho zabije a pišu, že mam WH!

Pochopil som, že GS ide o love a robia servery tak, aby sa pačili malým smradom a s furienu narobia sračky.Hovorite na akej je urovni GS oproti iným portalom, ale moj názor je taký, že o par rokov tu budu šefovat male deti a GS budu hrat male deti.

Tak sa zamyslyte, lebo raz nato dopadnete a vám to može byt jedno, pretože vam ide o LOVE.Keby vam nešlo love tak by tu bol poriadok a nebol by zmatok!
FURIEN4
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Furien_4

od Rumcajz » 19 říj 2013, 21:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien_4

Příspěvekod Sparki12 » 19 říj 2013, 21:51

Zdravím:D Hele, s tímhle nic nenaděláš, prostě admini jsou jen lidi a nemají dostatek času, ale to by spíše bylo lepší řešení, aby si práva nechali rovnou odebrat, protože to takhle nemá cenu a neboj, je to i na ostatních serverech:( Ale dřívější doby byly nejlepší, každý admin, každý den, na každém serveru:)
Sparki12
Amatér
Amatér

Příspěvekod FURIEN4 » 19 říj 2013, 21:53

Ale kedysi tu bol poriadok a ja to hram furien4 2 roky a take som ešte nezažil, proste to upada do sračiek.
FURIEN4
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FURIEN4 » 19 říj 2013, 21:57

A ešte jedna vec.Bol reset banov a na server prišiel ten vyjeba... cheater karim.kiler, ktorý mal perma za WH, PeSTiiiK- AB, nechapem načo je reset banov.Na C-st... mam ban už 4 roky a oni nemajú reset banov a vy mate...len aby vam chodili deti hrat a vy mate z toho iba LOVE ! Preto su resety banov !
FURIEN4
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Riven » 21 říj 2013, 16:37

Ahoj, jen abych tak obhájil nás, adminy, které jsi vyjmenoval. Já i několik dalších adminů, které jsi zde vyjmenoval již své působení na furienu ukončili + admini dostali přístup na celé sekce, takže již nemají tak velkou aktivitu na jednom serveru, ale mohou to mít roztroušené. Dále tam ti admini mohou být a vy o nich ani nemusíte vědět, je zde prostě mnoho faktorů. Jinak já opět zvažuji, že bych si to opět nahodil na furieny, ale momentálně to nemám povolené a navíc se ještě rozhodnu, protože už na to nemám tolik času, jak předtím.
www.twitch.tv/rivencz
Riven
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Sparki12 » 21 říj 2013, 16:57

Riven, porozmýšlej o tom, byl bych rád , kdyby na furienech bylo tolik adminů jako předtím, pamatuji si staré časy, kdy všude byly admini, všude byla přátelská komunita, a teď? Všude nevychovaný nadávající provokující fracci, s prominutím imbecilní cheateři atp.. Chtělo by to tu udělat jako při starém, samozřejmě vím, že z velké časti, se musí spravit nejdříve normální hráči jako jsme my, a poté by měli začít chodit na server často admini jako dříve:) toť vše ode mě :) Přeji krásný zbytek dne:)
Sparki12
Amatér
Amatér

Příspěvekod noblemar » 22 říj 2013, 17:11

Lachesis a stuart, už práva na furienech nemají. Jak jsem psal v jiném TOPICU proběhla čistka začínáme nabírat nové adminy prosíme o strpení než se nám podaří zaplnit řady adminu.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Furien Servery