Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Wallhang a celý furien..

Příspěvekod Perryk » 16 říj 2013, 16:27

Čaute,
Furien mod jsem začal hrát asi v půlce prosince, když tam hráli ještě suproví lidi → G@rbit,Tukye,Jarmec,Conan atd. Admin team tam byl také velice dobrý a admini bany dávali tak jak měli. Poslední dobou jde furien do kytek.. Už když bylo na fórku, že reset bude co čtyři měsíce ( http://www.gamesites.cz/clanky/zobrazit ... -serveroch ) to nebylo nějak příjemné, ale chápu, že se vše musí promazávat. Pak už to šlo všechno z kopce.. Neplánovaný reset na furienech se dal ještě vydržet, ale co nastalo po něm mi hlava nebere.. Na server se vrátila spousta starých cheaterů (není to vina GS) a admini? No ti se tam objeví párkrát za den. Po nějaké době se díky HRÁČŮM podařilo tyto hráče zabanovat ( tím však nemyslím všechny případy). Dnes mě a snad všechny lidi s eVIP naštval "nový" WALLHANG.. Nevím proč jste ho museli dělat nový.. Podle vás se ten starý bugoval, ale jen po neplánovaném resetu.. Většina hráčů by radši uvítala, kdyby se vrátil ten starý wallhang, na který jsme byli zvyklí..
V čem je tento nový wallhang špatný?
* Musíte pořád držet E jak ocas
* Když se přilepujete zobrazuje se tam pavučina, díky které víte kde furien je
* Na stěně se nedá pohybovat
* A ta nejhorší věc je ta, že snad všichni používali wallhang proto, aby se přichytili a poté ODRAZILI ode zdi → To s tím novým nejde.. Jen se pustíte a hned jste na zemi s tím, že pomalu padáte a Anti-Furien vás krásně zabije!
Děkuji a pevně věřím, že si tento topic vezmete k srdci..
Furien #6 xXx| .:PERRY:.
Perryk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Wallhang a celý furien..

od Rumcajz » 16 říj 2013, 16:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Wallhang a celý furien..

Příspěvekod eXtr3mer » 16 říj 2013, 16:36

Za ten neplánovaný reset sme my nemohli. Takže nám sa tu nesťažuj.
K tomu wallhangu - My sme si nevymysleli, že sa buguje. Po update servera si starý wallhang nerozumel so samotnou hrou. Áno bol super, ale teraz sa stým nedá nič iné robiť.

Takýchto príspevkov je plné fórum poprosím lock :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Perryk » 16 říj 2013, 16:41

eXtr3mer já si vůbec nestěžuju na reset.. Vím, že za to GS nemohlo, ale s tím wallhangem se přece musí dát něco dělat.
A ještě bych rád dodal, že aktivita adminů je mizerná.. Nejlepší na tom je to, že hráč (Arnostek) dostane ban za nadávky do rodiny, když celou dobu chodí s AB a i před adminem dává samé HS.. Co to je? Místo permanentního banu dostane ban na 1 den a bude tam hrát zase..
Asi si řeknete, že to AB mít nemusí, ale když s ním chodíte do třídy a "vychloubá" se tam jak na F6 padala samá HS tak by vám z toho v tu chvíli ču*ák prask..
Perryk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 16 říj 2013, 17:42 VIP

Perryk píše:eXtr3mer já si vůbec nestěžuju na reset.. Vím, že za to GS nemohlo, ale s tím wallhangem se přece musí dát něco dělat.

No dá se s tím dělat to, co je teď - úprava wallhangu. Zabili jsme tím mnoho hodin a prostě ten starý nejde rozchodit tak, aby nebugoval.

Není vyloučeno, že tento ještě nějakým způsobem pozměníme. Zatím to testujem
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod y3aH » 16 říj 2013, 21:05

Mě se ten nový WallHang líbí. Aspoň nejsou všichni pokempený na zdech. S tímto wallhangem to chce trochu umění aby se s tím člověk naučil a né jak tamto že se přichytíš a odlepíš. Na furienech jde hlavně o umění lítat a né se přilepit na stěnu a čekat. Zrušil bych ten WallHang klidně úplně, moc se toho zneužívá, ale tento není špatný a aspoň to s ním není easy jak s tam tím. Můj názor. Nový WallHang bych nechal, je to lepší. Za první se to nebuguje a za druhý nejde bejt přilepenej na zdi bez toho, aniž by šel vidět a za třetí nejde se pohybovat, což někteří taky zneužívali bhop scriptem. Asi vše z mého pohledu.

GravityY^ --> F#5
Obrázek Admin ALL PUBLIC's
(steam acc - gravity888)
y3aH
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod RockStarekCZ » 16 říj 2013, 21:11

Já si třeba HLAVNĚ kvů li walhangu koupil evipko a ted je wallhang z prominutím srač** , když z vás vystřeluje pavučina, která je ještě k tomu vidět, takže každý vydí, kam poletíte. A nemluvím tím určitě jenom zasebe, prostě tímhle wallhangem jste dost hráčů naštvaly a musím uznat, že gs má nej. furien mody, ale tímhle wallhangem jste si samy daly ránu pod pás . Prosím Vás, jestli jen nějaká šance na vrácení wallhangu, budeme mi, věrní hráči gs f. modu, nadmíru spokojeni jako dřiv. RockStarekCZ Furien 8. Děkuji
RockStarekCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 17 říj 2013, 11:51 VIP

Protože bylo hodně žádostí o starý wallhang (který byl změněný k vůli BUGU) tak jsme se pokusili o další opravu. Na všech furienech je ted starý wallhang. Chyby hlaste.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod AwPGamer » 17 říj 2013, 12:21

Zístil jsem to teď ráno zatím jede všechno v pořádku testovaly jsme ho s kamarádem a nevidí mě přes to normálně se dá pohybovat po stěně a nejsme nesmrtelní toť vše :) Bezproblémů na Furien3. Díky
AwPGamer
Spamer
Spamer

Příspěvekod y3aH » 17 říj 2013, 15:00

Dwandy, a co ten bhop sript, pomocí kterého se po těch zdech leze mnohem rychleji?..Admini to nebanují a hráči toho zneužívají a používá to čím dál více lidí (dětí) :)
Obrázek Admin ALL PUBLIC's
(steam acc - gravity888)
y3aH
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod RockStarekCZ » 17 říj 2013, 15:18

Moc děkujem za starý wallhang :)
RockStarekCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Evzenek » 19 říj 2013, 13:41

Starý dobrý wallhang je nejlepší... Nevím proč tam davali ten nový, ale je starý byl, je a bude nejlepší :).
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
Evzenek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod noblemar » 22 říj 2013, 17:06

Neptejte se na věci které jsou jasné proč tam byl ten a teď je tam ten.... B-hop script se banuje pokud to některý ADMIN neřeší pošli mi DEMO kde na to admina upozorňuješ spolu s demem hráče a s ADMINEM si to vyřídím.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Furien Servery