• Stránka 1 z 2 • 1, 2
problem z CFG
mam problemy z CFG ked ho zapnem tak nejde vypnut musim tam ten cfg znova dat zalohovany ho mam...
-
fantoc - Pokročilý
problem z CFG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problem z CFG
kam dáš cfg? co nejde vypnout? popiš podrobněji ... nechápu problém
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Napiš svůj problém podrobněji 

Hloupým lidem neporadíš a chytří si poradí sami .
Někdy je slovo jako mocný klíč, které otvírá zámky silné jak sám osud.
- Julius Zeyer
Někdy je slovo jako mocný klíč, které otvírá zámky silné jak sám osud.
- Julius Zeyer
-
V3ndetta - Kazatelův učeň
Ked si zapneš jedno cfg už ho nevipneš.Jedine ked si zapneš druhe cfg ale ona sa vypnut neda.
CS Support
-
jns - Mistr
zdravim, nechcel som zakladat nove vlakno, tak to napisem sem... od vcera to je 23. mam tiez problem s cfg a to taky, ze ked sa napojim na hociktory gamesites server a spawnem sa a nasledne stlacim nejaku moju nabindovanu klavesu na kupu zbrani, v momente ma to vyrazi z hry (ako keby som stlacil alt+f4) a prepise mi to tretinu cfg sposobom, ze mi to zmaze polovicu bindou. Ked na cfg dam "read only" aby sa neprepisal, sice sa uz neprepise, ale z hry ma to vyrazi rovnako. Pred 23. oktobrom mi to nerobilo a tento cfg pouzivam uz vela rokov bezo zmeny a nikdy nebol ziadny problem. Pride mi to, ako keby daky plugin na servroch robil zlotu... 

- Gr4Sp
- Kolemjdoucí
Maš Steam alebo Non-Steam ? KEd Steam urobi si Downgrade a ked Non-Steam preinštaluj CSko ale vymaž tu složku s cskom a tak ho nainštaluj ešte raz potom napiš či ti to pomohlo 

CS Support
-
jns - Mistr
Diky za radu, mam steam, ale z toho co viem, tak tato moznost zrejme vobec nepomoze (si myslim), pretoze tento moj problemik existuje len na gamesites serveroch, ked hram hocikde inde, vsetko fici ako ma, proste krasa... napojim sa na GS a hned sa problem vrati, stlacim napriklad F10 pre kupu vsetkych granatov a cs sa mi vypne, config prepise... preto si myslim, ze sa jedna o nejaky modul / plugin, ktory ste asi updatli a toto je jeho vedlajsi ucinok... s pluginmi mam svoju skusenost, viem ze su schopne roznych neprijemnosti, hlavne nie vzdy novsia verzia je ta stabilnejsia...
- Gr4Sp
- Kolemjdoucí
Gr4sp : myslíš že to nepomůže? ... downgrade udělá svoje skus ho a pak napiš jestly pomohlo či ne ... chceš od nás poradit ale když ti někdo poradí downgrade tak ho udělat nechceš ... tak nwm proč se vůbec ptáš když nejsi schopnej nic udělat 

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
urobil som ten downgrade presne podla navodu, vysledok? nepomohlo... nebudem sa tu teraz natahovat za to, kolko toho viem o CS vs. kolko toho vy viete o CS... takze este raz v klude napisem, problem bude najskor u vas, nie u mna... robi mi to len na gamesites od vcera, nikde inde, dakujem za pochopenie... 

- Gr4Sp
- Kolemjdoucí
Preinstaloval som CS, tiez nepomohlo. Tento error mi vypise v konzole tesne po napojeni, niesom si isty, ci tam predtym bol, mozno to s tym nema nic spolocne:
Gr4Sp connected
Error: server failed to transmit file 'customization'
Gr4Sp is joining the Terrorist force
a dalej na miesto zmazanych riadkov v cfg mi to teraz len prepise bindy na toto:
bind "F8" "+key_c"
bind "F9" "+key_c"
bind "F10" "+key_c"
bind "F11" "+key_c"
bind "INS" "+key_c"
bind "DEL" "+key_c"
atd...
a robi mi to stale len na gamesites, na cudzich servroch hram bez problemov nadalej
Gr4Sp connected
Error: server failed to transmit file 'customization'
Gr4Sp is joining the Terrorist force
a dalej na miesto zmazanych riadkov v cfg mi to teraz len prepise bindy na toto:
bind "F8" "+key_c"
bind "F9" "+key_c"
bind "F10" "+key_c"
bind "F11" "+key_c"
bind "INS" "+key_c"
bind "DEL" "+key_c"
atd...
a robi mi to stale len na gamesites, na cudzich servroch hram bez problemov nadalej
- Gr4Sp
- Kolemjdoucí
Fakt? ... Precitaj si prvu vetu mojho predosleho prispevku... Ziadam odpoved od cloveka, co sa stara o servre, nie od niekoho, kto s tym nema nic a odpoveda mi infantilne odpovede. CSko mam v kompe 15 rokov, asi mam uz nejake to "know how" o nom... 
Teraz si spominam, ze par rokov dozadu sa mi nieco podobne stalo na jednom zahranicnom servri, kde mali velke mnozstvo kadejakych pluginov a jedneho dna, kedy zrejme nieco zmenili, mi to opakovane ako tu dokatovalo tiez cely cfg a tiez len tam... kvoli tomuto som tam prestal chodit a ani som to nejako neriesil, kedze sa nejednalo o cz/sk server...

Teraz si spominam, ze par rokov dozadu sa mi nieco podobne stalo na jednom zahranicnom servri, kde mali velke mnozstvo kadejakych pluginov a jedneho dna, kedy zrejme nieco zmenili, mi to opakovane ako tu dokatovalo tiez cely cfg a tiez len tam... kvoli tomuto som tam prestal chodit a ani som to nejako neriesil, kedze sa nejednalo o cz/sk server...

- Gr4Sp
- Kolemjdoucí
a co kdyby si zkusil ty bindy vymazat a připojit se na server ?
jestly ti to bude furt hazet chybu nebo ne
skus to

-
Quick - Profesionál
ano skusal som aj to a beznadejne, keby mi toto vsetko robilo aj na inych servroch, tak mi je jasne, ze je nieco zle u mna, ale takto...
- Gr4Sp
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2