• Stránka 1 z 1
Steam Lag ?
Zdravíčko , mam tu menší problém kamarád si zakúpil steam všetko išlo v pohode ale 1 dna ked si zapol steam tak mu načitala textura a hned sa ukázala čierna obrazovka a nasledovne napísalo "program half-life prestal pracovat" a to sa mu začalo ukazovat nonstop dokola , keby nekdo nevedel očo sa jedná priložim screen , dúfam že sa to bude dať vyriešiť.
PS : preinštalovanie nepomohlo.
Dakujem za každu radu.
PS : preinštalovanie nepomohlo.
Dakujem za každu radu.
Ako sa hovorí, nick hovorí za všetko
Volaj ma N00B

Volaj ma N00B

-
Viper - Pokročilý
Steam Lag ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam Lag ?
2 věci co zkusit. Asi v pořadí, jak píšu:
- možná se mu zaktualizovali WIN a driver grafiky. Zkusit stáhnout ovladače grafiky přímo od výrobce. Může zkusit i nějakou starší verzi ovladačů grafiky. Už se mi stalo, že poslední verze nefungovala zrovna s CS korektně.
- smazal při reinstalu celou složku CSka?, tak aby tam nezůstali žádná data?
- možná se mu zaktualizovali WIN a driver grafiky. Zkusit stáhnout ovladače grafiky přímo od výrobce. Může zkusit i nějakou starší verzi ovladačů grafiky. Už se mi stalo, že poslední verze nefungovala zrovna s CS korektně.
- smazal při reinstalu celou složku CSka?, tak aby tam nezůstali žádná data?

-
tweetymichal - CS 1.6 Admin
Zdar
Nech nainštaluje nový driver na grafickú kartu, to by malo pomôcť, ak nie, chyba bude inde ale mal som podobný problém a pomohlo to.
Spinnie
Nech nainštaluje nový driver na grafickú kartu, to by malo pomôcť, ak nie, chyba bude inde ale mal som podobný problém a pomohlo to.

Spinnie
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Odpovědi tu máš, snad ti pomohli. Předpoklládám že jo, když dál nepíšeš
Lock.

Lock.

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
• Stránka 1 z 1