• Stránka 1 z 1
Problém na steame
Ahojte, jak som si daval down-grade tak mi v steam knižnici hru Halft-Life premiestnilo do sekcie Iné hry.. a údajne to nemam kúpene.. jak som si kupoval CSko tak som mal aj HL, ktoré som mohol hrať.. a teraz keď si ho chcem stiahnuť tak si ho musim kupiť.. poraďte ako to opraviť...
-
DajToGTA - Zkušený
Problém na steame
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém na steame
Zdar ako mas a steamu hore kolonku "Hry" presun tam mysou a vyskoci ti par "okenek
" No a tak skus aktivovat produkt a mozno to pojde len to treba skusit 

-
smrbosembos - Drbna
Zdravím,
pokud ti stále nefunguje counter-strike 1.6 na steamu, tak skus znova a přesně podle kroků downgrande.
http://www.gamesites.cz/counter-strike-1.6/clanky/zobrazit/381-steam-update-reseni
Já sám mám downgrandované csko na steamu, protože ta nová verze updatu se mi sekala a špatně fungovala.
Pokud i znova po stejném downgrande nepůjde, možno bych skusil reinstalovat celý steam i counter-strike 1.6.
I potom pokud nepůjde, skus kontaktovat "CS SUPPORTA"
pokud ti stále nefunguje counter-strike 1.6 na steamu, tak skus znova a přesně podle kroků downgrande.
http://www.gamesites.cz/counter-strike-1.6/clanky/zobrazit/381-steam-update-reseni
Já sám mám downgrandované csko na steamu, protože ta nová verze updatu se mi sekala a špatně fungovala.
Pokud i znova po stejném downgrande nepůjde, možno bych skusil reinstalovat celý steam i counter-strike 1.6.
I potom pokud nepůjde, skus kontaktovat "CS SUPPORTA"
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Ahoj no tak skus to aktivovat ako pisal smrbosembos znova ten kod napisat
na steame

Hrávam najviac na CTF1 pretože ma to začalo baviť :3 
Kontakt na Steam: n1moN
Ak niečo potrebuješ je nato PM,Steam správa alebo na TS keď som tak môj nick n1moN
Toľko všetko

Kontakt na Steam: n1moN
Ak niečo potrebuješ je nato PM,Steam správa alebo na TS keď som tak môj nick n1moN
Toľko všetko

-
n1moN - Amatér
a aky kod? ja som si CSko kupoval cez PSC
-
DajToGTA - Zkušený
Ještě mimochodem, kde si ho kupoval?
smskey.cz nebo smskey.cz?
smskey.cz nebo smskey.cz?
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Tohle je k ničemu podobný problém jsem zažil stačí si napsat na support a tam Vám zdarma zapošlou aktivaci pomocí, které se ověří zda jste něco podobného aktivovaly.
- telmeek
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1