• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: CSko :[ BLBNE
záloha cfg --> jednoduše vem config.cfg a zkopíruj si ho někam jinam mimo složku (třeba na plochu)
reinstall --> Strat--> ovládací panely -->odstranit program --> a tam vyhledej conter strike 1.6 --> odinstaluj a nainstaluj znovu --> poté zálohovaný config.cfg hoď do složky cstrike
PS: Pokud by s v ovladacích panelech nenašel hru counter-strike 1.6 tak jenom smaž složky je to možná tím že si hru vůbec neinstaloval
S pozdravem Quick
reinstall --> Strat--> ovládací panely -->odstranit program --> a tam vyhledej conter strike 1.6 --> odinstaluj a nainstaluj znovu --> poté zálohovaný config.cfg hoď do složky cstrike
PS: Pokud by s v ovladacích panelech nenašel hru counter-strike 1.6 tak jenom smaž složky je to možná tím že si hru vůbec neinstaloval

S pozdravem Quick

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
najjednoduchsie preinstalovat
- Whoop
- Kolemjdoucí
Netreba nič preinštalovávať. Chod do zložky cstrike, dalej resource a VYMAZ súbor GameMenu.res (bude mať nejaký datum 2013) plus treba vymazať par zbytocnych suborov v zlozke kde je aj hl.exe a to su napr. (null), server, .... atd. vselijake blbosti, ked to otvoris v poznamkovom bloku tak tam bude len napisane connect: ip adresa. toto treba vymazať tiež, najdeš to podla datumu 2013. A potom cs fachá 
A teraz poradte vy mne PLS. Mam WIN8 a cs z gamesites mi blbne jak delo. vobec ale absolutne vobec sa neda spustit, kompatibilita ani spravca nepomaha ! absolutne nič. Len akože koliečko načitavania a to potom zmizne a nič. Ani sa neotvori. Riesenie som neansiel. NWM absolutne čo s tým. prosím o radu. Chcel by som si zahrať ísť .....

A teraz poradte vy mne PLS. Mam WIN8 a cs z gamesites mi blbne jak delo. vobec ale absolutne vobec sa neda spustit, kompatibilita ani spravca nepomaha ! absolutne nič. Len akože koliečko načitavania a to potom zmizne a nič. Ani sa neotvori. Riesenie som neansiel. NWM absolutne čo s tým. prosím o radu. Chcel by som si zahrať ísť .....
-
jjjano - Kolemjdoucí
• Stránka 2 z 2 • 1, 2