Vše ohledně kategorie serverů: Call of Duty

Autoalance,Teamflash.

Příspěvekod Twixxak » 01 lis 2013, 22:12

Ahoj, chtěl bych tu sepsat stížnost na ---->

Autobalance : Tento plugin, který je na sever velice vhodný není správně vytvořen, když jsem v proti overu, tak to někdy dá mě ještě do většího overu, navíc ještě když jsem ve spectu tak se často nedá natáčet, někdy je to hned někdy až za 2 kola, prostě vás to hodí do hry...

TeamFlash - před menším updatem byl na serveru plugin na TF že když vás někdo flashnul tak se to napsalo a zaspamovalo to konzoli, jak se dá říci dost užitečná věc ... dnes? prídu na server a co nevidím samé nadávky na flash a nic admini nevidí kdo udělal flash prostě se to nepíše... takže je problémové rozdávat bany za TeamFlash ... ;)
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Autoalance,Teamflash.

od Rumcajz » 01 lis 2013, 22:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Autoalance,Teamflash.

Příspěvekod xDnBx » 01 lis 2013, 22:50

tomino288 píše:Ahoj, chtěl bych tu sepsat stížnost na ---->

Autobalance : Tento plugin, který je na sever velice vhodný není správně vytvořen, když jsem v proti overu, tak to někdy dá mě ještě do většího overu, navíc ještě když jsem ve spectu tak se často nedá natáčet, někdy je to hned někdy až za 2 kola, prostě vás to hodí do hry...

TeamFlash - před menším updatem byl na serveru plugin na TF že když vás někdo flashnul tak se to napsalo a zaspamovalo to konzoli, jak se dá říci dost užitečná věc ... dnes? prídu na server a co nevidím samé nadávky na flash a nic admini nevidí kdo udělal flash prostě se to nepíše... takže je problémové rozdávat bany za TeamFlash ... ;)

Teamflash zaťažoval server a preto sa zrušil
CS 1.6 ADMIN: Deathmatchs , Avatars ,Publics
xDnBx
Zkušený
Zkušený

Re: Autoalance,Teamflash.

Příspěvekod DraG » 02 lis 2013, 09:05

Teamflash nejde po updatu cs serverů.
Autobalance se buguje s modem, ale už se to řeší v updatu :)

LOCK
HLSA - AIM & CODs
DraG
Zkušený
Zkušený

Zpět na Call of Duty Servery