• Stránka 1 z 1
Dotaz ?
Zdravím,
napadlo mne, že Public OldSchool je dost často plný. Nevím, jak jiné hráče, ale co kdyby tam bylo VIP ?
POZOR ! Zde se nejedná o VIP, jako na každém jiném serveru, kde by byli zdarma zbraně a jiné lotrovinky, to v žádném případě. Šlo by pouze o 1 výhodu.
A TOu JE:
1 a zároveň nejdůležitější výhoda - Pakliže je plný server, VIP může jít kdykoliv.
NEBO ! Druhá možnost by byla vytvořit druhý OldSchool.. Mě osobně se tento druh Serveru líbí a myslím, že nejsem jediný.
Jen takový dotaz..
Děkuji předem za odpověď, TheRohlikar.
napadlo mne, že Public OldSchool je dost často plný. Nevím, jak jiné hráče, ale co kdyby tam bylo VIP ?
POZOR ! Zde se nejedná o VIP, jako na každém jiném serveru, kde by byli zdarma zbraně a jiné lotrovinky, to v žádném případě. Šlo by pouze o 1 výhodu.
A TOu JE:
1 a zároveň nejdůležitější výhoda - Pakliže je plný server, VIP může jít kdykoliv.
NEBO ! Druhá možnost by byla vytvořit druhý OldSchool.. Mě osobně se tento druh Serveru líbí a myslím, že nejsem jediný.
Jen takový dotaz..

Děkuji předem za odpověď, TheRohlikar.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS2 Admin
Re: Dotaz ?
ahoj. na servery je jeden slot rezervovany a to pre adminov. zatial sa nerozmysla nad zavedenim aj prehracov / popripade nad druhym serverom. Server byva plny iba v "spicke" inac nebyva tak casto plny.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1