Všechno ostatní, co se jinde nehodí

GoldenTowns - Hra, kde se dají vydělat reálné peníze.

Příspěvekod Scorpy » 03 lis 2013, 19:21

Zdravím opět po nějaké době zdejší komunitu,

dnes bych Vám chtěl představit nebo spíše ukázat hru, kde opravdu se dají vydělat peníze a slušně se u toho zabavit.

"Takové to základní info:
Kolik času Vám to zabere? K prvním ziskům se dostane předpokládám tak za 2 týdny od registrace, přičemž každý den bude třeba věnovat tak 10 minut.

Oč se vlastně jedná? Jak už jsem tu zmiňoval budete hrát hru. Tentokrát to ale nebude nějaké závislačení na Flashovkách, které pohltily klidně i několik hodin denně. Jedná se o hru, něco na styl Ikariamu či Grepolisu, kde si postupně stavíte městečko, rozšiřujete ho, staráte se o pohodlí obyvatel a postupně i válčíte.

Fake či ne? Hned na úvod bych chtěl zmínit, že toto opravdu není Fake, a jak už mě tu někteří vědí, dělal jsem jeden návod v minulosti, který taktéž fungoval. Měl jsem možnost už vidět výpis z PayPalu, kde peníze bez problému přišli (Od mého, troufám si říci dobrého kamaráda) Dále bych pak chtěl zmínit, že veškerá měna, která se dá ve hře získat je zajištěna v reálném zlatě. Speciální měny je omezené množství (pokuď vím tak je to něco kolem 100.000 virtuálního zlata, přičemž 1 virtuální zlato se vykupuje momentálně okolo 4€)

Odkazy Aby zde nevznikly konflikty s někým( moderátory atp.)dám sem zde 2 odkazy.
1. odkaz -> www.goldentowns.com?i=35649 toto je můj takzvaný referál link, přičemž oba, i já i hráč registrovaný pomocí tohoto odkazu budeme dostávat 10 procent surovin jako bonus. ( jelikož já tuto hru už nějakou dobu hraji tak suroviny odemne, které vám systém bude dávat se určitě budou hodit začátečníkům, není jich zase tak málo :-) ) Upozornuji, že nikomu to nebude brát z jeho surovin.
2. odkaz http://www.goldentowns.com/To je obyčejný odkaz, kde nebudete dostávat bonusové suroviny, ale třeba to někomu bude vyhovovat.

Obrázky:
http://i.tinyuploads.com/Nlq6St.png Zde přidávám obrázek mojí vesnice, kde už mám první zlatý důl, který za 5 dní vydělá 1 virtuální zlato (1 den 0.2 zlata) což odpovídá 4€, na začátek slušné, že?

Jak hrát?
Hra vás ze začátku provede jednoduchým tutoriálem, kde vám vysvětlí jak a co funguje, poté vás "vhodí" do virtuálního světa a dělej, co kdo umí. Prvních pár dní tato hra Vám zabere maximálně 10 minut, jelikož budete muset dát rozšiřovat silnice, které trvají 6 hodin, ale to už je na delší povídání.

Nejtěžší a nejméně zábavné jsou opravdu ty začátky, ale když vydržíte hra vás odmění velkou dávkou zábavy, jako například válčení za vlast (Českou Republiku) rozhodování o naší politice(každý hráč má právo vytvořit zákon, který musí být schválen většinou hráčů, žijící v dané republice) budování vesničky a k tomu troufám si říci ziskem, který závisí na schopnostech hráče a jeho čase.

Prosím moderátory, aby nic bez mého svolení neupravovali a raději kdyby to tady něco porušovalo nějakou další úpravu prodiskutoval se mnou.

Děkuji všem za přečtení a přeji příjemné farmení zlata. Kdyby se zde našli hráči, kteří by měli o hru zájem a hráli jí, klidně bych zde věnoval svůj čas a sepisoval tu návody a tipy, jak přečkat krušné začátky nebo jak se dostat ke zlatu rychleji.

Scorpy
Scorpy
Mistr
Mistr

GoldenTowns - Hra, kde se dají vydělat reálné peníze.

od Rumcajz » 03 lis 2013, 19:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GoldenTowns - Hra, kde se dají vydělat reálné peníze.

Příspěvekod Matthew14 » 03 lis 2013, 19:52

Aký je tam háčik? Neverím ze rozdávajú peniaze za to ze sa hrás.

Na mobile.
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
Matthew14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Scorpy » 03 lis 2013, 19:56

Na mobile to půjde, jedině s prohlížečem s Flashem :-)
Háček? Virtuální měna je kryta ve zlatě, ale sami hráči jsou ti, kdo kupují tu měnu a oni si ztrhávají asi 5procent z každé platby.

Jinak momentální kurz 1 virtuální zlato = 5€

Jinak zkus, chvilku hraj, jak jsem psal 2 týdny a uvidíš sám.
Scorpy
Mistr
Mistr

Příspěvekod lcboss » 04 lis 2013, 15:48

PLS ako zistit ze aky je kurz? (EURO)
Obrázek: http://steamcommunity.com/id/-LC-BOSS-/
lcboss
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Scorpy » 04 lis 2013, 15:56

To záleží kdo(jaký hráč) to kupuje ;-) momentálně je ale cena 1 virtuálního zlata 4,75€ Jinak neváhejte se zeptat, kdybyste někdo něco potřeboval vědět, nějaké otázky či jinak pomoci, jsem tu "pro vás".
Scorpy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Hoover » 04 lis 2013, 16:26 VIP

Keď účet v banke nemám? :D Kam by to dochádzalo?
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Bazenov » 04 lis 2013, 16:44 VIP

Nevěřím tomu. Zbytečně ztrácíš čas, aby ti nic nepřišlo. Je to hrozná blbost .. :shock:
Bazenov
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Scorpy » 04 lis 2013, 16:56

HooveR píše:Keď účet v banke nemám? :D Kam by to dochádzalo?

PayPal. Na PayPalu je registrace jako tu na fóru -> pouze jméno, heslo, e-mail a můžeš platit. Třeba na Steamu nebo si třeba koupit Minecraft bo něco takového :-)

MikeWazovski, nechtěl jsem zvěřejnovat výpis z PayPalu, který není můj, ale koukni třeba sem -> http://www.tinyuploads.com/gallery/view/o9ccoh
A jinak nechápu, proč píšeš o něčem, že to nefunguje, když o tom víš úplné nic ty mozečku :-D Ani ses neregistroval, takže se sem takhle už ani nevyjadřuj.
Scorpy
Mistr
Mistr

Příspěvekod eLBaNaNoSeK » 04 lis 2013, 18:38

Nwm no nevěřím ale :D :D štýlové :D
eLBaNaNoSeK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Scorpy » 04 lis 2013, 18:40

Tak si to zkus, však to je jen otázka denně na pár minut a sám se přesvědčíš a uvidíš, že tě to bude bavit :-)
Scorpy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Scorpy » 04 lis 2013, 18:43

Jinak od 3.levelu je možné postavit zlatý důl, kde stačí jen kliknout a zlato se produkuje samo :-) Jak říkám, není to obtížné ;-)
Scorpy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Bazenov » 04 lis 2013, 19:02 VIP

Scorpy píše:

PayPal. Na PayPalu je registrace jako tu na fóru -> pouze jméno, heslo, e-mail a můžeš platit. Třeba na Steamu nebo si třeba koupit Minecraft bo něco takového :-)

MikeWazovski, nechtěl jsem zvěřejnovat výpis z PayPalu, který není můj, ale koukni třeba sem -> http://www.tinyuploads.com/gallery/view/o9ccoh
A jinak nechápu, proč píšeš o něčem, že to nefunguje, když o tom víš úplné nic ty mozečku :-D Ani ses neregistroval, takže se sem takhle už ani nevyjadřuj.

Děláš si srandu? Chceš mi říct, že mi bude přicházet na účet peníze od "pochybné" firmy nebo čeho? Prosím tě. Věř si čemu chceš, ale časem spadneš na hubu. Jelikož takhle věci nefungujou. :roll:
Bazenov
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Scorpy » 04 lis 2013, 19:09

MikeWazovski píše:
Scorpy píše:

Děláš si srandu? Chceš mi říct, že mi bude přicházet na účet peníze od "pochybné" firmy nebo čeho? Prosím tě. Věř si čemu chceš, ale časem spadneš na hubu. Jelikož takhle věci nefungujou. :roll:

Když ani nevěříš, když ti tady hodím výpis od známého z PayPalu. Mě jen překvapuje inteligence těch lidí, kteří budou vždy hledat problémy tam, kde nejsou. Řekl bych dobře, ano, máš pravdu, kdyby si to zkusil a nic ti nevyplatili, jenže TY SI NEPOCHOPIL JEDNU ZÁSADNÍ VĚC, TO NEJSOU VÝVOJÁŘI, ALE HRÁČI KDO KUPUJÍ A PRODÁVAJÍ HERNÍ MĚNU, VÝVOJÁŘI JEN JISTÍ, ABY PLATBA PROBĚHLA V POŘÁDKU A ABY NĚCO TAKOVÉHO VYTVOŘILA, MÁ KAPITÁL VE ZLATĚ. Nenutím tě to hrát, ale vývojáři z Anno1770, kteří stojí za touto hrou mají stejnojmenou hru (Anno1770), která tu je přes rok a stále se hraje a co více, pořád se prodává a kupuje měna.
Scorpy
Mistr
Mistr

Příspěvekod zeDko12 » 05 lis 2013, 11:10

Prosimte, kdyz uz jsem si zalozil ucet tak kde mam zadat paypal? nebo neco kam mi to bude chodit ty penize.. s paypalem jsem zacatecnik..Slo aby mi tam chodily ty penize a pak bych si zato koupil neco na steamu?
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Scorpy » 05 lis 2013, 16:53

PayPal zadáváš až při prodeji zlata, zatím ti je k ničemu :-) A ano z PayPalu si můžeš kupovat cokoliv na Steamu.
Scorpy
Mistr
Mistr

Další

Zpět na Flame