• Stránka 1 z 1
CS
Zapnul jsem CS a šel jsem na nastavení a dal video a omylem sem se tam překlikl a Cs se mi zoomlo a teď nic nemůžu robit
Potřebuju pomoct
Potřebuju pomoct
Chelsea <3

"¤ø„¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º
¨°º¤ø„¸ϟƘƦƖןןΣx¸„ø¤º°¨
„ø¤º°¨FOREVER¨°º¤ø
¸„ø¤º°¨¸„ø¤ºº¤ø„¸¨°º¤

"¤ø„¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º
¨°º¤ø„¸ϟƘƦƖןןΣx¸„ø¤º°¨
„ø¤º°¨FOREVER¨°º¤ø
¸„ø¤º°¨¸„ø¤ºº¤ø„¸¨°º¤
-
Luky88 - Amatér
Re: CS
A co máš přesně za problém ?
zapneš hru, ale máš jen černý monitor nic nevidíš, ale zvuky slyšíš ?
takový problem jsem taky měl... zkus přeinstalování a nebo http://ulozto.cz/xCa16Pt/counter-strike-rar 

-
Matys123 - Amatér
Ahoj.. Ak si Steam hráč spusti steam,klikni na Library, pravým tlačítkom klikni na Counter Strike -> Properties -> v záložke General klikni na Set Launch Options a do kolonky napíš -gl -width 1024 -height 768 alebo -w 1024 -h 768
Ak si Nonsteam hráč klikni pravým tlačítkom na ikonu CS1.6 a vyber vlastnosti,a prepíš ciel C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe na C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe"-gl -width 1024 -height 768
Sprav to presne podľa návodu a určite ti to pôjde
Ak si Nonsteam hráč klikni pravým tlačítkom na ikonu CS1.6 a vyber vlastnosti,a prepíš ciel C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe na C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe"-gl -width 1024 -height 768
Sprav to presne podľa návodu a určite ti to pôjde

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Ak si steam tak už kolega vyššie ma predbehol a napísal ti návod ako sa tam dostaneš.
Stačí ked to napíšeš, zapneš csko a už to pojde na normalke grafike.
A Matys keď nevieš, tak mu neraď blbosti že má reinstall cs, lebo to mu nepomôže.

Stačí ked to napíšeš, zapneš csko a už to pojde na normalke grafike.

A Matys keď nevieš, tak mu neraď blbosti že má reinstall cs, lebo to mu nepomôže.
-
j4nkom - Zkušený
• Stránka 1 z 1