Zde žádejte o Unbany na TeamSpeaku

J4N1 / Kozuch

Příspěvekod J4N1 » 17 úno 2013, 21:45

<21:12:08> "J4N1" was banned for 1 day from the server by "Kozuch" ( urazky)

<21:22:58> You are banned temporarily. Reason: " urazky" Try again in 23:49:12

Zavolali ma na gather.. boli sme na servery a potom to nejaký hráč odpojil a niekot sa pýtal kto to odpojil a ja som povedal že "Los kniros" taký mal nick .. na to nasledoval ban od kozucha s reason ( lezení do admin sekce, urážky) na 5 minút - neriešil som to 5 minút hore dole, napojil som sa späť na TSko. Na CW/TG serveri nás bolo 11 tak som povedal, že koho si nevyberú tak nehrá a k tomu som dodal, že kozuch asi nehraješ zo srandy :) na to nasledovali silné reči od kozucha, že som si to posral a aj spomínaný ban na 1 deň :)

Zneužívanie práv admina pred tým ako zabanoval mňa zabanoval dokonca aj jedného admina a ex admina.. :) proste chlapec nevie čo so sebou.
Since 2011...
J4N1
Amatér
Amatér

J4N1 / Kozuch

od Rumcajz » 17 úno 2013, 21:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: J4N1 / Kozuch

Příspěvekod GEMBLER » 17 úno 2013, 21:54

Pravda to je, byl jsem také zabanován na 5 min a beru to v pohodě. Já už jsem na Kožucha zvyklý. Je to cholerik, no co... Jak to bylo? : Feňko řekl Kožuchovi Knírku a on mu začal vyhrožovat, že jestli to řekne ještě jednou, tak si tento gather nezahraje... Poté jsem se já chytil šance a dal Feňkovi hádanku. "Feňo, víš jak se říká vousům, které ti narostou pod nosem?" Potě jsem dostal již zmiňovaný ban na 5 min za urážky a Feňo hned po mně. Vydržel jsem to, napojil se zpět, na server a dal si nick Los Kniros. Chvíli na to jsem se odpojil, aby mohl hrát Marko. Někdo se zeptal, kdo se odpojil J4N1 pravděpodobně odpověděl "Los Kniros" a dostal ban na 5 minut. A potom už by měl pokračovat jeho scénář.

Ode mne je to vše, Gembler :)
GEMBLER
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kozuch » 17 úno 2013, 22:47

Ahoj, no každy děláme někdy chyby a musím uznat že ja jedna ted udělal l ,ale vroomce byl takový zmatek ,že jsem si myslel že mně uražel dotyčný hrač ale poprořešení zostaníma jsme dospěl k závěru že ban je neoprávněný. Vím že to neni omluva, ale prostě to tak bylo. Tak kdyby mu někdo mohl dat unban a mně puntiký.Děkuji
Kozuch
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KiNdErMaN » 17 úno 2013, 23:02

Ach ty Vase gahtery...

Zitra si to jeste jednou prectu, avsak ted jsi dostal unban a jakoby omluvu. Banujici admin bude potrestan. Momentalne to beru jako uzavrene.
Zitra Vam sem vpisi detaily.
Obrázek
KiNdErMaN
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku