• Stránka 1 z 1
POMOC
Potrebujem pomoc s jednym serverom neviem ci to bude mozne je z ********** ale ja som isiel na kolajniciach a zrazu mi vypadol net a ked som sa znova prihlasil tak som tak furt skakal viete lagy a nedalo sa mi napisat login lebo ako som skocil tak mi to vypol login prosim pomozte mi.
e.by Luigi: Zakryta reklama.
- takja
- Kolemjdoucí
Re: POMOC
Tady jsi na GS. Jine servery se tu neresi
Ale myslim, ze by ti mohlo pomoct, kdyby jsi napsal adminovi serveru, aby Te nekam portnul. To ti pomuze. Pripoj se pod jinym nickem, pripoj se i na bugly ucet a napis adminovi at ten bugly ucet pprtne napr. K sobe. Vic ti asi neporadim.
Ale myslim, ze by ti mohlo pomoct, kdyby jsi napsal adminovi serveru, aby Te nekam portnul. To ti pomuze. Pripoj se pod jinym nickem, pripoj se i na bugly ucet a napis adminovi at ten bugly ucet pprtne napr. K sobe. Vic ti asi neporadim.
-
PajaS - Drbna
Ako rikal paja ostatni se tu neresi ale kdyz tak napis do pm poradim jen to nespamuj sem 

Som velice nebezpecny
Novy student stredni skoli v Plzni obor: Policista ,M.Policista
Novy student stredni skoli v Plzni obor: Policista ,M.Policista

-
DownfallxACE - Amatér
takja píše:Potrebujem pomoc s jednym serverom neviem ci to bude mozne je z ********** ale ja som isiel na kolajniciach a zrazu mi vypadol net a ked som sa znova prihlasil tak som tak furt skakal viete lagy a nedalo sa mi napisat login lebo ako som skocil tak mi to vypol login prosim pomozte mi.
Ak som si to dobre vysvetlil tak,, heslo musíš napísať rýchlo aby si sa úspešne prihlásil, ale ak nepomôže tak, sprav to, čo ti napísal PajaS.
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
• Stránka 1 z 1