• Stránka 1 z 1
problem s fps
zdravím , prejdem hneď k veci - keď zapnem csko a dám consolu a vložím do nej prikaz fps_max 101 , fps sa nezmeni ale ostane na 60
- další problém je v chate (chat) ked píšem ja alebo niekdo iný na servery vobec neukaze jeho meno , na starom pc som mal meno zvíraznené zelenou farbou text bol klasicky, zlty.. tu , na novom PC mi meno neukaze v zelenej a vlastne meno mi neukaze vobec , s textom si myslím že nieje problém .
- další problém je v chate (chat) ked píšem ja alebo niekdo iný na servery vobec neukaze jeho meno , na starom pc som mal meno zvíraznené zelenou farbou text bol klasicky, zlty.. tu , na novom PC mi meno neukaze v zelenej a vlastne meno mi neukaze vobec , s textom si myslím že nieje problém .
-
diox - Amatér
problem s fps
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problem s fps
Vymáž si config,a stiahni si defaultny http://www.ulozto.sk/xyLQ4zi/cs-1-6-config-cfg
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
napisem ci to funguje alebo nie
-
diox - Amatér
Nemusíš stahovat, stačí ho vymazat a napojit se zpátky do hry. Vytvoří se ti automaticky novej
„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
bY: NějákejTýpek
bY: NějákejTýpek
-
theANDY - Drbna
ake su dalsie napady nezabralo to v chate mi mena neukazuje a fps sa nenastavilo na 100
-
diox - Amatér
ak nemáš steam tak reinstalluj csko. ak máš steam urob si downgrade
-
Bukas30 - Pokročilý
Máš steam cs 1.6 ?
AK ÁNO TAK TI TOTO MOŽNO POMOŽE
Mal som pred nejakým časom podobný problém že mi neukazovalo meno v hre... tiež som skúšal zmazať config a dať nový ale nezabralo. Potom som skúsil aj v steame odinštalovať csko a znova nainštalovať ale tiež nič. Nakoniec mi poradili že chyba bude asi niekde v steame a treba všetko von... tak som odinštaloval steam, potom znova nainštaloval a dal znova nainštalovať csko a išlo mi to.
AK NIE TAK SKÚS ODINŠTALOVAŤ CS 1.6 A NAINŠTALOVAŤ ZNOVU
TYP PRE TEBA: Ak nechceš aby ti po preinštalovaní znova sťahovalo všetky mapy atď. zálohuj si ich a potom to len do cska hoď na svoje miesta.
Nezabudni napísať či ti to pomohlo.
AK ÁNO TAK TI TOTO MOŽNO POMOŽE
Mal som pred nejakým časom podobný problém že mi neukazovalo meno v hre... tiež som skúšal zmazať config a dať nový ale nezabralo. Potom som skúsil aj v steame odinštalovať csko a znova nainštalovať ale tiež nič. Nakoniec mi poradili že chyba bude asi niekde v steame a treba všetko von... tak som odinštaloval steam, potom znova nainštaloval a dal znova nainštalovať csko a išlo mi to.
AK NIE TAK SKÚS ODINŠTALOVAŤ CS 1.6 A NAINŠTALOVAŤ ZNOVU
TYP PRE TEBA: Ak nechceš aby ti po preinštalovaní znova sťahovalo všetky mapy atď. zálohuj si ich a potom to len do cska hoď na svoje miesta.
Nezabudni napísať či ti to pomohlo.
-
donfantastickyD - Kolemjdoucí
Pro 100 fps místo 60 musíš vypnout vertikální synchronizaci v nastavení grafické karty anebo u steamu přímo v csku.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Buď tak,jak píše Whoik,alebo mi napíš Súkromnú Správu na webe a pozriem sa na to,alebo ma vyhľadaj na TS3 Cs Room 1
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Ale jestli chceš vidět ty nicky před textem tak skus nastavit grafiku může být menší rozlišení nebo něco podobného!
- telmeek
- Kolemjdoucí
Na grafike vypni vertikálnu synch. potom by ti to malo ísť full... ak ne vypni všetky "programy" čo akože zvyšujú výkon a bla bla ak také maš ... to len brzdia aspoň mne sa to stalo
skús

- OslikerxD
- Kolemjdoucí
Jdi na plochu klikni pravym a klikni na Ovládací panel Nvidia -> najed na Spravovat 3D nastavení a vypni vertikální synchronizaci 

-
kiD - Pokročilý
• Stránka 1 z 1