• Stránka 1 z 1
Grafický problém
Zdravím. Tak odkedy vyšla verzia 1.7.2 mám grafický bug ktorý som zatial testoval len na servery Skyblock (keďže inde ani nehrávam
) Ide o to že v momente ak otvorím svoj inventár/crafting "E" tak mi zblbne grafika všetkých textúr v MC tým že sčiernejú , voda , efekty portálu a i. pohyblivé textúry sa zosivia , a niektoré bloky sú neviditelné ako keby ste mali zapnutý nejaký xRay... Používam originálnu verziu minecraftu od Mojangu s originálnym účtom .
Screeny http://leteckaposta.cz/209827610
(1. Screen Default TP , 2. Dokucraft Light)
Screeny zachytené na Skyblock 1

Screeny http://leteckaposta.cz/209827610
(1. Screen Default TP , 2. Dokucraft Light)
Screeny zachytené na Skyblock 1
-
Welrion - Amatér
Grafický problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Grafický problém
Už jsem ti psal na MC, jestli to nefunguje, zkus přeinstalovat Komplet MC i Javu 

-
kosta81 - Zkušený
1.7.2 je dost narocna na grafiku protoze opravily graficke bugy no zkus update ovladacu grafiky a dej vedet I ja osobne mam nejake bugy no nejak to neresim

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
kosta81 píše:Už jsem ti psal na MC, jestli to nefunguje, zkus přeinstalovat Komplet MC i Javu
ty si mi napísal rýchlo niečo s chunkmi a kým som sa ťa stihol opýtať nato čo to je si sa odpojil z ts

MultiCrafer píše:1.7.2 je dost narocna na grafiku protoze opravily graficke bugy no zkus update ovladacu grafiky a dej vedet I ja osobne mam nejake bugy no nejak to neresim
Grafický driver som už riešil pred týždňom keď vyšiel battlefield 4 a mal som posledný čiže v pohode.
Grafiku mám Asus EAH6670 1GB VRAM čiže v grafike asi problém nebude...

Inak hrám na najvyšších nastaveniach a osobne si myslím že to v nastaveniach MC nebude keďže som skúšal rôzne kombinácie video setov a nič nezabralo...
MC som nepreinštaloval preto, lebo som počul že viacerí s tým majú problém a že sa to bude dať riešiť nejakým iným spôsobom (napr. zmazanie nejakého erroroveho subora)
-
Welrion - Amatér

S Chunkami je teď přenastavený jak máš render distance, tak místo toho tam máš chunky, dej si to na míň

-
kosta81 - Zkušený
Vravel som že to vo video setoch nebude ... som skúšal všetkoa že to bude problém z "vonka". Inak by som sa sem už neobracal
. Btw reinstalling minecraft right now.

-
Welrion - Amatér
Preinštaloval som to ... nepomohlo. Naviac som zistil že v singleplayer mi to neblbne len na serveroch Gamesites
... A včera som sa dopočul že ešte 1.7 na gs ešte neni plne funkčná... Tak mi ostáva asi jediné počkať kým to bude pofixované alebo vyjde nový patch kde to bude nanovo updatnuté 

-
Welrion - Amatér
A včera som sa dopočul že ešte 1.7 na gs ešte neni plne funkčná...
Je to pravda, zatím není officiální Bukkit na 1.7.2, tento podporuje i 1.6.4 A zatím se nedají craftit věci, počkej až bude WIPE a ofiko verze, Přestane to pravděpodobně blbnout

-
kosta81 - Zkušený
MultiCrafer dík za radu ... možno nevieš čo presne znamená reinstall MC 

-
Welrion - Amatér
Btw Ako som písal problém mám len na gs a na single nie takže u mňa to nebude a bude to tým ako kosta vravel...
Takže očakávam nejaký fix alebo nový update...
Keď sa sem už nikto nechce ohľadom tohto vyjadriť tak to môžete locknúť. Zatial ďakujem
Takže očakávam nejaký fix alebo nový update...
Keď sa sem už nikto nechce ohľadom tohto vyjadriť tak to môžete locknúť. Zatial ďakujem

-
Welrion - Amatér
Ano já tu hraji rok a nevím o MC vůbec nic o jeho technicke strance uz vubec ne a uz vubec netusim co je to reinstal MC dam ti radu nekritizuj me ked nevis kdo jsem to za A za B Reinstal je az to posledni cim vsechno resim ... LOCK

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1