• Stránka 1 z 1
Furien8
Ahojte, chtěl bych tuto diskuzi rozšířit když sem nemohl dostat práva tak to zkusím vyřešit jinak.Chtěl bych se zeptat proč na furien 8 nechodí žádný admin.Proč může každý cheatovat tam ?( to je jedno
stejnak je dám na web= ale i tak) Prostě co den není ani 15 minut čistýho hraní bez WH,AB,KB hrajou jak malý kluci na pískovišti s hackama tam bych chtěl říct nebo podotknout aby chodilo na f8 aspoň 2 admini a byly tam tak 3-4 hod. nebo aspoň potkat jednoho admina.(Jednou sem tam potkal admina a ten tam byl jen 7 minut -.-) A nebo ještě jestli bych nemohl mít teda ty práva protože sem tam denně -.- a na skype mi stejnak píšou lidi abych šel do spect a dal je na web tak bych to chtěl aspoň ňák urovnat.Prosím tedy o adminy aby tam chodily a nebo jestli by to šlo odemknout moji žádost a ňák to vyřešit(žádost není nutná= spíše adminy) Děkuji a chtěl bych ať se vyjádří i ostatní hráči k tomuhle a ne že hnedka LOCK.

- BOOM
- Kolemjdoucí
Re: Furien8
Admini tam chodí, né vždy pod svými nicky a taky neznáš adminy ze všech furienů. Už si tady napsal řešení že je dáš na web, nebo další možnost napsat adminovi na steamu nebo zajít na TS a tam určitě nějakého Furien Admina najdeš.
-
HeRoY - Mistr
Nezapoměn že i admini mají školu nebo práci ( př : třeba já přijedu v 5 večer. pak chcu tky někam zajít a né pořád sedět u Pc ) nemůžeme tam být 24 h denně jak bys chtěl .
All Furien
Steam : Mihaliks
Bývalý admin RM1
A díky volumemu že mně vzal a dal mi šanci být na GS 
Steam : Mihaliks
Bývalý admin RM1

-
Mihaliks - Amatér
Konec debaty LOCK.
-
noblemar - Spamerův sluha