• Stránka 1 z 1
Staré dobré časy
Zdravím, kdysi byl furien krásný mód na odreagování.Teď je to z mého pohledu hrůza.
SK kolo - Každý kempí, kde může...Pokud tam není admin je to otrava.Myslím, že by aspoň campmeter bodl.. + bobmu furt někdo buguje..
Dále, to přehazování v týmech...Furt se někdo přehazuje do silnějšího týmu, to beru, ale po připojení se mi stane, že jsem třeba i 5x za sebou CT i po výhře.
Moje otázka je, bude se s tím do budoucna něco dělat?
SK kolo - Každý kempí, kde může...Pokud tam není admin je to otrava.Myslím, že by aspoň campmeter bodl.. + bobmu furt někdo buguje..
Dále, to přehazování v týmech...Furt se někdo přehazuje do silnějšího týmu, to beru, ale po připojení se mi stane, že jsem třeba i 5x za sebou CT i po výhře.

Kočky na rozdíl od lidí, lížou prdel jen sami sobě.
-
woLf69 - Kolemjdoucí
Staré dobré časy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Staré dobré časy
woLf69 píše:Zdravím, kdysi byl furien krásný mód na odreagování.Teď je to z mého pohledu hrůza.
Určitě si myslím, že každý admin dělá všechno proto, aby na serveru byl pořádek. Ale, vy nám máte pomáhat, tak že nám napíšete, buď na STEAM, nebo na TS kde trávíme hodně času. A když vidíš, že na serveru není ADMIN, tak máš jít a zavolat nějakého, aby ten pořádek udělal.
- Takže na tvojí otázku je odpověd taková - Ano, bude se s tím něco dělat.
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP
CS:GO ADMIN
Hoď mě vlkům a vrátím se jako vůdce smečky!
CS ADMIN JUMP
CS:GO ADMIN
Hoď mě vlkům a vrátím se jako vůdce smečky!
-
D0Styy - Amatér
Tohle je už ohraná pohádka.., ale kde si stěžuju na adminy? Si docela mimo téma..
-
woLf69 - Kolemjdoucí
Pokud víš tak admini jsou tky jen lidi a nemůžou na servery být 24 hodin denně máme i svůj realní život tak dištak musíte pomáhat vy nám když nestíháme nebo prostě není na to čas tak to dej do porušení pravidel co na GS je tak nám pomůžeš ,Jo ta bomba je problém... ale něco se už děje a to přehazování to tky se nedá všechny zabanovat třeba když se přehodí 4-5 hráčů. takže zatím počkaj stou bombou atd...
a nevím proč to píšeš semka ?

All Furien
Steam : Mihaliks
Bývalý admin RM1
A díky volumemu že mně vzal a dal mi šanci být na GS 
Steam : Mihaliks
Bývalý admin RM1

-
Mihaliks - Amatér
wtf? Zase další co tu píše o adminech, ale na ty jsem vůbec nenarážel...Jen jsem chtěl upozornit, že to je otrava a kazí to hru...
-
woLf69 - Kolemjdoucí
Taky mě to štve,ale co naděláš... když dáš SS adminovi tak dostanou ban,ale oni to budou dělat furt.
-
JustG - Amatér
Zdravím a zároveň i souhlasím!:-) Dnes si tam naběhne týpek s sk, dá si nesrtku a dá třeba 10killu v pohodě, dnes už to nikdo neumí jako dříve, že když jsi uměl strafe, byl jsi pán. Je to jen o itemech. 

-
TheOnline - Kolemjdoucí
Bomba se bude řešit jakmile na nás dojde řada. Kemp metr jsem prosazoval, už dávno. Něco na hlídání přehozu no zkusím něco pohledat.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1