• Stránka 1 z 1
Zrušení nožového kola.
Dobrý den,
již delší dobu hraji na Vašich serverech a domnívám se, že značnému množství hráčů, včetně mě, vadí knife round na začátku každé mapy.
Když si zapnu CSko, tak si ho zapnu abych dával hlavy a ne naháněl nějakýho troubu co schválně utíká celý kolo...
Proto bych navrhoval zrušit na některých serverech nožové kolo.
Předpokládám, že můj osamocený hlas nebude stačit, proto by bylo dobré udělat anketu a nechat hráče rozhodnout. Hráči jsou totiž ti, které to obtěžuje, v některých případech dokonce irituje (:
Podělte se o své názory.
již delší dobu hraji na Vašich serverech a domnívám se, že značnému množství hráčů, včetně mě, vadí knife round na začátku každé mapy.
Když si zapnu CSko, tak si ho zapnu abych dával hlavy a ne naháněl nějakýho troubu co schválně utíká celý kolo...
Proto bych navrhoval zrušit na některých serverech nožové kolo.
Předpokládám, že můj osamocený hlas nebude stačit, proto by bylo dobré udělat anketu a nechat hráče rozhodnout. Hráči jsou totiž ti, které to obtěžuje, v některých případech dokonce irituje (:
Podělte se o své názory.
-
UsteckyMocipan - Kolemjdoucí
Zrušení nožového kola.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zrušení nožového kola.
hm..to jedno kolo na zaciatku mapy snad dokazes vydrzat nie?
-
serus - Kolemjdoucí
Tady nejde ani tak o to nožové kolo, jako spíš o to, že by se půlka hráčů nestačila připojit do hry (pomalý net, PC). Navíc je to pro dost hráčů příjemné zpestření, i když uznávám, že je zbytečně moc dlouhý čas na knife round.
Ženy jsou k tomu. abychom je milovali, a nikoli, abychom je chápali.
"Oscar Wilde"
"Oscar Wilde"
-
vojta268 - Kolemjdoucí
pokud by se časový limit snížil bylo lepší, tak to si člověk může kolikrát udělat svačinu než se všichni pozabíjejí 

Vášnivý sázkař všech možných a nemožných sázkových událostí 
Mám rád Capt. Morgen s colou, Jack Daniel´s, Vodku s redbullem a ledem
Nesnáším pivo

Mám rád Capt. Morgen s colou, Jack Daniel´s, Vodku s redbullem a ledem

Nesnáším pivo

-
romus145 - Pokročilý
vojta268 píše:Tady nejde ani tak o to nožové kolo, jako spíš o to, že by se půlka hráčů nestačila připojit do hry (pomalý net, PC). Navíc je to pro dost hráčů příjemné zpestření, i když uznávám, že je zbytečně moc dlouhý čas na knife round.
přesně z tohoto důvodu to kolo vzniklo. Má to být prostě čas pro všechny, aby se každý stihl napojit do hry a připravil se, neboť první kolo rozhodne průběh celé mapy
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Čo sa týka knife kola, je to podlamna menšie oživenie celej hry, dokonca by som to rád dal na každý jeden server.
A ak máš s tým problem, podla mna nieje problem ostať jedno to kolo v specte alebo si ho proste odohrať.
Je to na pobavenie.
A ak máš s tým problem, podla mna nieje problem ostať jedno to kolo v specte alebo si ho proste odohrať.
Je to na pobavenie.
-
iVitt0Xx - Pokročilý
Čo sa týka knife kola, je to podlamna menšie oživenie celej hry, dokonca by som to rád dal na každý jeden server.
Je to na pobavenie.
Je to na pobavenie.
-
iVitt0Xx - Pokročilý
První nožové kolo je potřebné, aby se prvního hraného kola mohli zůčastnit všichni, kteří se postupně napojí na danou mapu.
Již to funguje nějaký pátek a přináší to dobré výsledky. Téma zamykám.
Již to funguje nějaký pátek a přináší to dobré výsledky. Téma zamykám.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1