• Stránka 1 z 1
Talent mania
Zkorumpovaná porota dnes na Talentu dala 3. místo slečně -proto ,že je slečna.. a zpívat vůbec neuměla ale jen proto ,že je admin a slečna dostala 3. místo ! nespravedlnost a zkorumpovanost je už i na Gs '-.-
Peace
(nejsem naštvaný ,že sem nevyhrál já) měl to vyhrát hecko , nebo někdo jiný to třetí místo .. M.
Peace
(nejsem naštvaný ,že sem nevyhrál já) měl to vyhrát hecko , nebo někdo jiný to třetí místo .. M.
-
ZDJPauL - Kolemjdoucí
Talent mania
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Talent mania
Evidentně zpívat uměla, naše porota se shodla, že zpívat umí, měla 45 bodů. 6 lidí to hodnotilo, tj. celkem 6 názorů.
Hecko vyhrát neměl, protože měl pouze 42 bodů.
Nevím jak ti to mám ještě vysvětlit, včera po talentu jsme ti to objasnili a ty si sem ještě napíšeš topic?
Až budeš porota ty, tak si to hodnoť jak uznáš za vhodný, nám se její zpěv líbil.
Hecko vyhrát neměl, protože měl pouze 42 bodů.
Nevím jak ti to mám ještě vysvětlit, včera po talentu jsme ti to objasnili a ty si sem ještě napíšeš topic?

Až budeš porota ty, tak si to hodnoť jak uznáš za vhodný, nám se její zpěv líbil.

-
Thom - Zkušený
Thom, viem že to tu asi písať nemám ale nedalo by sa zverejniť všetky body účinkujúcich, mňa by zaujímalo ako som obstál ja 
e.Thom: Máš to v PM.

e.Thom: Máš to v PM.
-
Dcinko - Zkušený
Veřejně to sem asi dávat nebudu, ne všichni by tu chtěli být uveřejněni (především by to bylo asi líto těm co měli nejmíň), já nechci nikoho odrazovat od zpívání, proto to sem dávat nebudu.
Pokud má ale někdo zájem vědět, kolikátej byl a kolik měl bodů, není problém napsat mi PM, či na TS
Jinak... maximum 60 bodů (celkem 6 porotců)
1. místo: McK s 52 body
2. místo: Banehallow s 46 body
3. místo: Kej Tie s 45 body
Pokud má ale někdo zájem vědět, kolikátej byl a kolik měl bodů, není problém napsat mi PM, či na TS

Jinak... maximum 60 bodů (celkem 6 porotců)
1. místo: McK s 52 body
2. místo: Banehallow s 46 body
3. místo: Kej Tie s 45 body

-
Thom - Zkušený
včera jsem se také účastnil talentmánie na TS gamesites, jen tak dál, bylo to fajn 

ADMIN
CS ALL JAILBREAKS
CS ALL JAILBREAKS
-
Cracker - Amatér
Myslím, že můžu Lock, vše ti tu bylo vysvětleno.

-
Thom - Zkušený
• Stránka 1 z 1