Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

[HELP]CS1.6 - LAGY

Příspěvekod majkyxxx » 05 srp 2013, 12:36

Dobrý deň.
Chcem sa vás opýtať, či niekto z vás nemal taký problém ako ja. Ten problém je že keď zapnem csko a pripojím sa na server alebo na singleplayer, vyberiem si TEAM a začnem hrať tak mi to začne lagovať. Ono mi to nelaguje, keď nehýbem myšou tak ide všetko bez problémov a keď začnem hýbať myšou tak to je nečo neuveriteľné. Začne to tak lagovať, že musím až vypnuť CS. Ale keď prestanem hýbať myšou tak všetko je v pohode. Skúšal som aj vymeniť myš ale aj tak nič, aj preinštalovať csko, skúšal som ho stiahnuť odtiaľto lenže nič nepomáha. Internetom to nieje. Tak prosíííím help :( :( :( :( :( :( :(
majkyxxx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[HELP]CS1.6 - LAGY

od Rumcajz » 05 srp 2013, 12:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [HELP]CS1.6 - LAGY

Příspěvekod Retia » 05 srp 2013, 12:43

Ahoj, v tomto topicu si přečti Prabzův příspěvek - http://www.gamesites.cz/Forum/new/#viewtopic.php?f=8&t=18236.

Cituji PraBze:
Výše zmíněné řešení sice neznám takže nemůžu potvrdit funkčnost, zato jsem přišel na řešení které už mnoha lidem pomohlo...
V seznamu nainstalovaných programů v ovládacích panelech najděte IB Updater.exe na který kliknete dvakrát a odinstalujete ho, cca v půlce odinstalace to po vás bude chtít opsat kód což je divné, ale opište ho a úspěšně se vám odinstalluje, pak stačí vypnout a zapnout Steam a hrát. :)
PS: Na NonSteam CS to není odzkoušené.
Obrázek

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
Retia
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: [HELP]CS1.6 - LAGY

Příspěvekod TigrovaneMleko » 11 lis 2013, 06:45

Měl jsem problém také s lagy.. a pomohla mi snad jediná věc.. do konzole napiš fps_max 100 a pokud si steamer. tak jdi do knihovny klikni pravým na csko a dej vlastnosti v sekci obecné máš tam pár věcí ty dáš nastavit možnosti spuštění a do té tabulky napíšeš tohle -nofbo -nomsaa
TigrovaneMleko
Amatér
Amatér

Zpět na Volná debata