• Stránka 1 z 1
[HELP]CS1.6 - LAGY
Dobrý deň.
Chcem sa vás opýtať, či niekto z vás nemal taký problém ako ja. Ten problém je že keď zapnem csko a pripojím sa na server alebo na singleplayer, vyberiem si TEAM a začnem hrať tak mi to začne lagovať. Ono mi to nelaguje, keď nehýbem myšou tak ide všetko bez problémov a keď začnem hýbať myšou tak to je nečo neuveriteľné. Začne to tak lagovať, že musím až vypnuť CS. Ale keď prestanem hýbať myšou tak všetko je v pohode. Skúšal som aj vymeniť myš ale aj tak nič, aj preinštalovať csko, skúšal som ho stiahnuť odtiaľto lenže nič nepomáha. Internetom to nieje. Tak prosíííím help

Chcem sa vás opýtať, či niekto z vás nemal taký problém ako ja. Ten problém je že keď zapnem csko a pripojím sa na server alebo na singleplayer, vyberiem si TEAM a začnem hrať tak mi to začne lagovať. Ono mi to nelaguje, keď nehýbem myšou tak ide všetko bez problémov a keď začnem hýbať myšou tak to je nečo neuveriteľné. Začne to tak lagovať, že musím až vypnuť CS. Ale keď prestanem hýbať myšou tak všetko je v pohode. Skúšal som aj vymeniť myš ale aj tak nič, aj preinštalovať csko, skúšal som ho stiahnuť odtiaľto lenže nič nepomáha. Internetom to nieje. Tak prosíííím help

- majkyxxx
- Kolemjdoucí
[HELP]CS1.6 - LAGY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [HELP]CS1.6 - LAGY
Ahoj, v tomto topicu si přečti Prabzův příspěvek - http://www.gamesites.cz/Forum/new/#viewtopic.php?f=8&t=18236.
Cituji PraBze:
Cituji PraBze:
Výše zmíněné řešení sice neznám takže nemůžu potvrdit funkčnost, zato jsem přišel na řešení které už mnoha lidem pomohlo...
V seznamu nainstalovaných programů v ovládacích panelech najděte IB Updater.exe na který kliknete dvakrát a odinstalujete ho, cca v půlce odinstalace to po vás bude chtít opsat kód což je divné, ale opište ho a úspěšně se vám odinstalluje, pak stačí vypnout a zapnout Steam a hrát.![]()
PS: Na NonSteam CS to není odzkoušené.

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Re: [HELP]CS1.6 - LAGY
Měl jsem problém také s lagy.. a pomohla mi snad jediná věc.. do konzole napiš fps_max 100 a pokud si steamer. tak jdi do knihovny klikni pravým na csko a dej vlastnosti v sekci obecné máš tam pár věcí ty dáš nastavit možnosti spuštění a do té tabulky napíšeš tohle -nofbo -nomsaa
-
TigrovaneMleko - Amatér
• Stránka 1 z 1