• Stránka 1 z 1
Pozadí v cs 1,6 [Steam]
Zdravím všechny hráče co jsi budou číst tady tento příspěvek.Nikde tady na Fórku jsem to nenašel a myslím že by to chtěli vědět i jiní hráči.
kdyý jsem měl jěště NS tak jsem si dál pozadí menu jaké jsem chtěl ale když jsem si koupil steam (ted na něm hraji delší dobu) tak jse si chtěl stáhnout taky nějak blackground tak jsem se podíval na návody bylo mi jasné že to nebude stejné jak u NS. A když se tak dívám tak vidím jenom návody na starý update a já složku resource nemám nevím jakto ani média nevím proč.
Byl bych moc rád kdyby mi někdo pomohl a napsal tady nějaký návod na tady tento Blackround :http://cs.gamebanana.com/guis/download/28612
S pozdravem: Pan Ponozka
kdyý jsem měl jěště NS tak jsem si dál pozadí menu jaké jsem chtěl ale když jsem si koupil steam (ted na něm hraji delší dobu) tak jse si chtěl stáhnout taky nějak blackground tak jsem se podíval na návody bylo mi jasné že to nebude stejné jak u NS. A když se tak dívám tak vidím jenom návody na starý update a já složku resource nemám nevím jakto ani média nevím proč.
Byl bych moc rád kdyby mi někdo pomohl a napsal tady nějaký návod na tady tento Blackround :http://cs.gamebanana.com/guis/download/28612
S pozdravem: Pan Ponozka
-
PanPonozka - Amatér
Pozadí v cs 1,6 [Steam]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pozadí v cs 1,6 [Steam]
zkusil bych v počítači najet na HLEDAT a pak bych to vyhledal ve složkách a nahradil to...
old playa
-
danny1337 - Zkušený
Stihni si CS schema a tam maš aj program na upravu pozadia a cez to to už urobiš ľahko. 

-
JKJK123 - Pokročilý
Hej stiahni si CS schema
-
capes - Pokročilý
GSG píše:Ty myslíš vlastný GUI v hre?
Ahoj nie je to vlastne pozadie na steame

Hrávam najviac na CTF1 pretože ma to začalo baviť :3 
Kontakt na Steam: n1moN
Ak niečo potrebuješ je nato PM,Steam správa alebo na TS keď som tak môj nick n1moN
Toľko všetko

Kontakt na Steam: n1moN
Ak niečo potrebuješ je nato PM,Steam správa alebo na TS keď som tak môj nick n1moN
Toľko všetko

-
n1moN - Amatér
Taky bych chtěl nějaké CS Schéma.. Jen nevím jak na to
A GOogle nepomohlo 

-
TigrovaneMleko - Amatér
• Stránka 1 z 1