Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Help please :)

Příspěvekod LucinQA » 11 lis 2013, 14:47

Ahoj omylem sem dala rozšíření 320×200 nebo nějak tak...a nejde to změnit v nastaveni :( protože to nejde vidět ..ty hovna jako je video audio atd...neví někdo jak to změnit jinak než v nastaveni ?
LucinQA
Pokročilý
Pokročilý

Help please :)

od Rumcajz » 11 lis 2013, 14:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Help please :)

Příspěvekod y3aH » 11 lis 2013, 15:01

Poradím ti. Na Win 7 a Win 8 je to funkční, na XP nevím, ale taky by to mělo jít.

Popíšu ti to dopodrobna co by jsi měla udělat, snad to pochopíš, je to docela složitý. (Teda aspoň pro mě poprvé bylo:D)

Dáš Start--> Napíšeš tam "regedit" --> rozklikneš "HKEY_CURRENT_USSER" --> rozklikneš "Software" --> rozklikneš "Valve" --> rozklikneš "Half-life" --> klikneš na "settings". Vpravo ti vyjede asi 10 souborů, klikneš dvakrát na "ScreenHeight", nastavíš údaj hodnoty na 300 a číselnou soustavu dáš 16-kovou. Pak klikneš dvakrát na "ScreenWidth" a nastavíš údaj hodnoty 400 a číselnou soustavu též 16-kovou. Pak to zavřeš, spustíš CSko a budeš tam mít rozlišení jiné, přes které už pak budeš moct si změnit rozlišení na svoje, které ti bude vyhovovat.

Snad to půjde. Na W7 to jde, na W8 s tím zkušenosti nemám. Ještě napiš jak jsi dopadla, jestli už ti to jde..
Obrázek Admin ALL PUBLIC's
(steam acc - gravity888)
y3aH
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod LucinQA » 11 lis 2013, 15:02

y3aH píše:Poradím ti. Na Win 7 a Win 8 je to funkční, na XP nevím, ale taky by to mělo jít.

Popíšu ti to dopodrobna co by jsi měla udělat, snad to pochopíš, je to docela složitý. (Teda aspoň pro mě poprvé bylo:D)

Dáš Start--> Napíšeš tam "regedit" --> rozklikneš "HKEY_CURRENT_USSER" --> rozklikneš "Software" --> rozklikneš "Valve" --> rozklikneš "Half-life" --> klikneš na "settings". Vpravo ti vyjede asi 10 souborů, klikneš dvakrát na "ScreenHeight", nastavíš údaj hodnoty na 300 a číselnou soustavu dáš 16-kovou. Pak klikneš dvakrát na "ScreenWidth" a nastavíš údaj hodnoty 400 a číselnou soustavu též 16-kovou. Pak to zavřeš, spustíš CSko a budeš tam mít rozlišení jiné, přes které už pak budeš moct si změnit rozlišení na svoje, které ti bude vyhovovat.

Snad to půjde. Na W7 to jde, na W8 s tím zkušenosti nemám. Ještě napiš jak jsi dopadla, jestli už ti to jde..

:DDDDDDDDDDD no pokusím se...a jinak to nejde ?:D
LucinQA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod LucinQA » 11 lis 2013, 15:07

Jsem v tom screenheight a jake udaje jako ?:DD
LucinQA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod LucinQA » 11 lis 2013, 15:12

Thx za pomoc :) mám to :P
LucinQA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod y3aH » 11 lis 2013, 16:36

OK, to jsem rád! :D Příště když budeš s něčím chtít pomoct, tak piš do rady a návody :)
Obrázek Admin ALL PUBLIC's
(steam acc - gravity888)
y3aH
Zkušený
Zkušený

Zpět na Volná debata