• Stránka 1 z 1
CS extreme
Furt keď sa chcem pripojím na zombi mod 3 tak si dám hru s bot (chcem hrať s bot) tak mi to načíta dám okej vyberem si tým potom postavu a odpočítava prvého zombik sekne mi to a nadskočí mi tam takáto tabuľku kde je naísané: Mod_NumForName: models/player/heavy_boss_host/heavy_boss_host.mdl not found prosim poradte
HUNK
-
GSG - Zkušený
CS extreme
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS extreme
GSG píše:Furt keď sa chcem pripojím na zombi mod 3 tak si dám hru s bot (chcem hrať s bot) tak mi to načíta dám okej vyberem si tým potom postavu a odpočítava prvého zombik sekne mi to a nadskočí mi tam takáto tabuľku kde je naísané: Mod_NumForName: models/player/heavy_boss_host/heavy_boss_host.mdl not found prosim poradte
chybí ti modely
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
na nějaký hledání modelů nemam čas ... a ani náladu ... stačí trošku "googlit"
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál

-------------------------------------------------------

-
dawo8 - Mistr
Ďakujem dawo8 myslel som si ,že mi pomôžeš tým ,že mi dáš už skadial len stiahnuť.Myslím si ,že si najlepší admin
HUNK
-
GSG - Zkušený

-------------------------------------------------------

-
dawo8 - Mistr
Hej hej už som to včera našiel vďaka tebe keď prídem z školy napíšem ti či mi to ide
Zatiaľ čau :] a čo som napísal ,že som si myslel ,že si najlepší admin tak aj si naozajsní dobrý admin 

HUNK
-
GSG - Zkušený
• Stránka 1 z 1