• Stránka 1 z 1
CS 1.6 po steamové aktualizaci
Ahoj možná respektive určitě to vám všem steamařům taky vyskočilo že CS 1.6 se chce přepsat do novýho formátu dřívp odobný aktualizace občas vyskočili tak jsem odklikl že ano protože se stejně nedalo hrát dokud jsme to neodklikl , jenže po aktualizaci se z mého CSka stalo něco absolutně nehratelného tedy aspon pro mě , protože se najednou všecko gigle a strašně škube a nemíří to pořádně no je to fakt humus ... Tím vyvstává moje otázka jak to vrátím rpoboha zpátky nebo to dám alespon do stavu ve kterým se ta hra bude dát hrát ... a dále kam mi zmizlo rozlišení v D3D jako to tedka se mi vůbec ale vůbec nelíbí ... předtím jsme vždycky na každým serveru co na GS hraju patřil k těm nejlepším a ted ? žádný 1 náboj 1 HS ... celej zásobník a netrefím nic sakra ... uměli byste s tím někdo poradit ? díky za dopovědi SODOMAGOR frydas !
Isle of Jura = nejlepší whiskey

-
frydas - Zkušený
CS 1.6 po steamové aktualizaci
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 po steamové aktualizaci
Jedna z možností je si Counter Strike downgradovat právě do poslední aktualizované verze 2009. Tímto krokem docílíte toho, že se vás poslední update jakoby vůbec nedotkne.
Po updatu se vám složka Counter Striku přemístila na nové umístění. Např. C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
1. krok - Zálohujte si potřebné věci, které nebudte chtít po této úpravě stahovat ze serverů
2. krok - Smažte složku Half-Life
3. krok - Stáhněte si toto - http://leteckaposta.cz/103029416 (je to defaultní cs složka)
4. krok - Po stáhnutí tuto složku přejmenujte na Half-Life a dejte to do common.
5. krok - Zapněte csko, možná to bude pomalu načítat, musí se to zorientovat ve steamu, prostě chvíli počkáte, dáte new game, načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a vše jako dříve.
6. krok - Hotovo, radost, vše je jako dřív
Ak nepomože , skus reinstal steam , bol nový update a mal by ti to naskočiť.
Po updatu se vám složka Counter Striku přemístila na nové umístění. Např. C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
1. krok - Zálohujte si potřebné věci, které nebudte chtít po této úpravě stahovat ze serverů
2. krok - Smažte složku Half-Life
3. krok - Stáhněte si toto - http://leteckaposta.cz/103029416 (je to defaultní cs složka)
4. krok - Po stáhnutí tuto složku přejmenujte na Half-Life a dejte to do common.
5. krok - Zapněte csko, možná to bude pomalu načítat, musí se to zorientovat ve steamu, prostě chvíli počkáte, dáte new game, načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a vše jako dříve.
6. krok - Hotovo, radost, vše je jako dřív
Ak nepomože , skus reinstal steam , bol nový update a mal by ti to naskočiť.
-
Liam - Pokročilý
• Stránka 1 z 1