• Stránka 1 z 1
Identita.
Zdravíčko .
Takže moje TSko robilo problémi tak som ho re-inštaloval .Identitu som si zálohoval a nechal v PC. Po znova nainštalovaní TS som identitu do TS vložil a nastavil ako Default. Potvrdil som a vypol . Znova som TS zapol no nemám tam VIP a prosto nič. Tak teraz neviem. Chybu som nespravil kedže som postupoval podľa postupu ,kt. je tu na webe. Keby mi vedel niekto pomôcť tak píšte.
Takže moje TSko robilo problémi tak som ho re-inštaloval .Identitu som si zálohoval a nechal v PC. Po znova nainštalovaní TS som identitu do TS vložil a nastavil ako Default. Potvrdil som a vypol . Znova som TS zapol no nemám tam VIP a prosto nič. Tak teraz neviem. Chybu som nespravil kedže som postupoval podľa postupu ,kt. je tu na webe. Keby mi vedel niekto pomôcť tak píšte.

-
Jarko13 - Pokročilý
Re: Identita.
no niekde si ju spravit musel
. mozno si zalohoval zlu identitu.
ked tak mi posli identitu PM-kou

ked tak mi posli identitu PM-kou
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Refresh!
Nechcem zakladať ďalší topic. Takže aktivovať VIP som si chcel znova.Poslal som ďalšiu sms a email s pokynmi som dostal. Do TS som zadal kód z emailu no skočí mi - Invalid Privilege Key.
Either you entered an invalid Privilege Key or it has already been used.
Remember a Privilege Key can be used only once. Čiže neplatný kľúč..
Nechcem zakladať ďalší topic. Takže aktivovať VIP som si chcel znova.Poslal som ďalšiu sms a email s pokynmi som dostal. Do TS som zadal kód z emailu no skočí mi - Invalid Privilege Key.
Either you entered an invalid Privilege Key or it has already been used.
Remember a Privilege Key can be used only once. Čiže neplatný kľúč..

-
Jarko13 - Pokročilý
vyriesene, lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1